mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Jalan Lima Kedai yang superb. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Jalan Lima Kedai yang superb. Papar semua catatan

Khamis, 12 Januari 2012

Jalan Lima Kedai yang superb



Apasal jalan ni superb? Kalau hujan air bertakung dan terus bah. Itu pasal kalau nengok hujan lain macam, better lalu highway untuk ke gelang patah.

Kalau perasan lagi, aku baru jer post pasal jalan ni di hapgred. Cuba nengok jalan yang aku amik pagi ni. Clear beb. Batu semua dah ketepi. Tapi, ni bukan tanda jalan dah siap. Tapi, memang nak cover satu accident kat sini. Yelah. Kalau nak taruk batu, taruk dedua lane. Ini satu batu, satu tar. Kan dah geng geng motor menyonsang arus. Nak laju katakan. Sekali accident. Ngelak, jatuh atas batu. Pi terus. Hari tu jugak clear semua batu ketepi.

Masalah baru lak timbul... Hujan, terus jadi terusan kawasan ni. Terbaeekkk!!!!



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway