mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label sigs. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label sigs. Papar semua catatan

Isnin, 16 Januari 2012

Jem jangan tak jem



Kena jugak. Rupanya lagi teruk lepas jam 7. Esok aku nak try nyonsang arus lak.



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway
mknace xperia

Ahad, 10 April 2011

Hutan Kita@school Johor Bahru

Klik untuk gambar yang lebih besar
Program dirasmikan oleh Tun Jeanne Abdullah..
Pagi Sabtu semalam, kuar ngan mat nor gi SIGS. ada perasmian program hutan kita@schools jb. Yang datang Tun Jeanne sendiri. Cool. Sampai ja orang dah penuh dewan, tapi perasmi lum sampai lagi. Kira ok la. Borak borak jap dah dengar bunyi siren polis. Dah sampai dah tu.

Pastu pengisian program dimulakan dengan ucapan ketua pelajar sebelum tun jeanne sampaikan amanat beliau. Seterusnya siap ada forum berkaitan kesedaran pentingnya alam ini. Semua sekolah dan jabatan terpilih diberikan pokok untuk ditanam di kawasan premis masing masing nanti. Lepas tu semua pakat kuar untuk upacara menanam pokok kat tepi padang sigs. Bukan setakat vip tanam, semua pelajar pun ada bahagian masing masing.

Browse lagi untuk tengok 17 picas seterusnya ATAU
Klik sini untuk melihat seluruh picas



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
the MPPs

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
barisan guru SIGS

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ketibaan VIP

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
dah mula dah program

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
MC pagi tu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
bacaan doa

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ucapan ketua pelajar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ucapan perasmi

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
forum

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
semua dah pakat pakai riben kat kepala

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
penyampaian sijil dan sepohon kayu daunnya rimbun ♪♫

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
cenderahati kepada tun jeanne

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
signing plag

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
upacara menanam pokok

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
dah siap dah pun

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
pelajar pun ada part memasing

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
lawatan sekitar kawasan


Enjoice...Sharing is power!!!

Sabtu, 5 Jun 2010

Persembahan pancaragam Majlis Penutup MSSM 2010 completed



Akhirnya siap jugak dihaplod ke youtube.. Dah settle pasal mssm bebaru nih..



Enjoice...Sharing is power!!!

Khamis, 3 Jun 2010

Persembahan pancaragam Majlis Penutup MSSM 2010



Penat jugak nak compile persembahan ni. 1. Pasal aku pun baru jer baik dari keuzuran aku tu. 2. Movie yang sangat panjang, dua bideo lak tu. So, memula gabung, pastu baru aku kerat. Sekali besar sangat la pulak. Haplod la 1 jer dulu.. lagi dua segmen aku try haplod malam nih..

Enjoice...Sharing is power!!!