mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label indonesia. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label indonesia. Papar semua catatan

Ahad, 2 Disember 2012

AFF Suzuki Cup 2012 : Malaysia menentang Indonesia

AFF Suzuki Cup 2012 : Malaysia menentang Indonesia

Terbaeekkk!!!! Malaysia berjaya menewaskan Indonesia malam ni 2 - 0. Gol dihasilkan oleh Azammudin Mohd Akil pada minit ke 26 dan Mahalli Bin Jasuli pada minit ke 29. Pasni kita ke separuh akhir...

Malaysia vs Thailand - 9 Disember 2012 , Ahad di Stadium Nasional Bukit Jalil , Kuala Lumpur

AFF Suzuki Cup 2012 : Malaysia menentang Indonesia



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Ahad, 26 Disember 2010

Final stage 1 Suzuki cup 2010 Malaysia win 3-0 over Indonesia

Klik untuk gambar yang lebih besar
Cilok khas dari web rasmi suzuki cup. Tumpang kopi naaa
Memang best Malaysia main malam nih.. Keputusan akhir Malaysia 3 - 0 Indonesia.
2 gol dari Sapee, 1 gol dari Ashari.
Yang best sebab aku nengok RCTI, marah tul pengulas tu dengan pemain indonesia, siap cakap ini final bukan main main.
Harap Malaysia score lagi besar bila bertemu semula 29 haribulan ni di Indonesia. Go! Go! Malaysia!!!

Enjoice...Sharing is power!!!

Khamis, 16 Disember 2010

Piala Suzuki : Semi Final Indonesia Filifina

Klik untuk gambar yang lebih besar
Gambar dicilok dari Velasrizal Studio. Tumpang kopi aaa..
Tak banyak sangat nak cerita. Just hapdet keputusan ja. Ni sapa yang menang ni akan bertemu dengan team Malaysia nanti kat Final.. Cewahh cakap gaya yakin ja kan.. Harap harap Malaysia main dengan power masa kat Hanoi nanti kan. Baru boleh masuk Final maaa..

Apa pun balik ke keputusan perlawanan malam ni.. Keputusan Indonesia 1 - 0 Filifina.
Cukupla tu sebijik ja dari Cristian Gonzales minit 32 kan.

Kita nantikan pulak perlawanan malaysia di hanoi 18 Disember nih.. Malaysia Bolehh!!!
Enjoice...Sharing is power!!!

Penat sangat gamaknya

Klik untuk gambar yang lebih besar
Kasi panas dulu sama ini besi *_*
Boleh la pulak aku terlelap. Lelap yang aku tak nak. Tu yang tak puas hati tuh. Bukan kejap lak tu. Sampai dah nak kul 8 baru aku terjaga. Bengong tul. Maybe sebab aku penat sangat? Maybe sebab faktor cuaca dengan hujan yang turun menyirami bumi dengan gumbira kat luar sejak dari aku balik kije tadi lagi? Maybe sebab aku dah telan ubat tadi, tu pun belum telan ubat super ngantuk tu lagi tuh? Tak kisah la. Yang penting aku memang dah terlelap pun. Dan banyak kije yang terbengkalai. Bengkerk beb.. Marah pun ada nih..

OK. Memula kena besi baju dulu. Besi? Iron sama tak ngan besi? Pasal kita kata iron ekk? Aku pun tak paham. Pastu mama dok bising ngan bebudak nih, dok buat kek la pulak kat dapur. Mentang mentang cuti sekolah lagi kan. Belasah ajer la. Nanti aku jugak yang sental kek tu sampai licin jugak kan. Belen buttercup ituhari pun banyak lagi, ada separuh beldi lagi kan. Belasah ajer la kasi abis. Nak simpan buat apa kan..

Lagi satu aku nak ikuti apa yang jadi ngan Indon vs Filipin nih. La ni setakat entry ni aku tulis. Indonesia dah lead pun 1-0. Target aku Final Malaysia vs Indonesia.. Memang gempak punya la kan. Harap harap Malaysia akan main dengan baik 18 Dis nanti kat Hanoi. Klik cerita penuh untuk detail>>>



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Mama dah start dah bikin kek. Buat jangan tak buat.

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Masih ada suku lagi nih.. Leh bikin satu ke dua kek lagi nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
apa apa pun kita kasi setel seterika baju dulu... Malaysia Boleh!!!!

Enjoice...Sharing is power!!!