mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label balik. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label balik. Papar semua catatan

Sabtu, 1 Mac 2014

Amik budak balik camping

Amik budak balik camping. Kul 3.45pm tadi gi sekolah iqa. Nak amik dia yang baru balik camping. Sekali kuar jem lagi. Apakes. Dari pagi sampai ke petang jem nih.

Sampai ja. Ngam ngam ustaz sampai. Sekali iqa ada sekali. Terus wak balik. Singgah gerai. Tapi banyak yang tutup. Tutup awal. Hari ni kan banjir besar. Banjir pemohon rumah. Beli aje apa yang ada.

Ahad, 17 Februari 2013

Jom balik Kedah jom

Jom balik Kedah jom. Walau pada asalnya, memang aku nak terus drive sampai ke Kedah. Nak pi himpunan guru muda la kan. Walau pada mulanya aku memang tak berhajat nak pi. Tapi dah alang-alang cuti sekolah, kampung sendiri pulak tu. Takkan tak mau turun kan. Tempat lain boleh aku pi, tempat sendiri tak pi memang melampau la kan.

Sekali kena kat kulai sampai ke atas jem teruk. Terus call adik. Tidur bangi ajer la. Esok pepagi sambung semula gerak ke kedah. Pasal bila pikir pikir, mau pagi buta aku sampai ke kedah ni. So, pi la lepak ke bangi semalam.

Jom balik Kedah jom

Berenti makan kat pagoh. Punya la ramai orang. nak kata lagu mana, semua tensen pasal jem tadi kan. Kat machap memang full house. langsung aku gerak ke pagoh. nak parking pun sampai dekat setengah jam aku musing cari lot.

Jom balik Kedah jom

ni yang best. apa yang diletak semua sapu licin. orang ramai. senang citer, tadak tengok tengok lagi dah. jumpa ja ambik, bayar, makan.

Sabtu, 10 Disember 2011

Bangi here we come



Mula gerak sekitar 11.30 pagi. Isi minyak @ shell desa aman. RM71.76. Bawak biasa biasa ja.

^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway

Isnin, 5 Disember 2011

Mak Yang dah balik



Mak Yang dah balik bangi petang ni. Drive safe. Nanti Sabtu kita lak nyusul ke Bangi...

^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway