mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label spa. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label spa. Papar semua catatan

Khamis, 9 Mac 2017

Selamat Bersara Tn Hj Rozlan Mohamed


Selamat Bersara Tn Hj Rozlan Mohamed. Petang tadi ada sedikit majlis persaraan dilangsungkan di lobi jabatan. Lama jugak hj Rozlan berkhidmat. 39 tahun. Tahniah dan terima kasih atas segala jasa dan sumbangan yang dicurahkan selama ini.

Khamis, 15 Ogos 2013

Dialog Prestasi Pendidikan negeri Johor bersama YAB Dato KPPM


Dialog Prestasi Pendidikan negeri Johor bersama YAB Dato KPPM. Akhirnya tiba hari yang dinanti nanti. 22 Julai, bertempat di PPD Kulai, seharian kami berada disini. Sebelah paginya Dato KPPM bersama pegawai, manakala sebelah petangnya bersama pengetua dan guru besar. Read on...

Rabu, 14 Ogos 2013

Pre-Council 3 Dialog Prestasi Pendidikan bersama YAB Dato KPPM


Pre-Council 3 Dialog Prestasi Pendidikan bersama YAB Dato KPPM. 21 Julai, hari Ahadnya, kami pakat sambung meeting lagi. Yang ni kira last preparation untuk pembentangan pada KPPM hari Isnin ni. Pasal Dashboard PPD la apa lagi kan. Read on...

Rabu, 7 Ogos 2013

Pre-Council 2 Dialog Prestasi Pendidikan bersama YAB Dato KPPM


Pre-Council 2 Dialog Prestasi Pendidikan bersama YAB Dato KPPM. 20 Julai, hari Sabtunya, kami pakat sambung meeting. Prepare untuk pembentangan pada KPPM hari Isnin ni. Pasal Dashboard PPD la apa lagi kan. Read on...

Ahad, 19 Mei 2013

Edisi lama : G2 Grooming Spa



Edisi lama : G2 Grooming Spa. Aku sendiri pun dah tak ingat bila aku gi buat grooming keter aku nih. Dedua pulak tu. siap wax, polish semua la. Sesekali manjakan. Bila lagi kan. Kebetulan aku jumpa promosi kat tenet. Belasah ajer la. Yang penting, dedua keter aku dah kiut. Wahhaiii...

Sabtu, 19 November 2011

Jom rendam kaki

Malam ni aku memang nak rendam ja kaki aku lam air panas. Ala ala spa gitu. Taruk air sejuk lam baldi, taruk garam 2 sudu, taruk air panas. Pastu kasi masuk kaki dalam tu. Perrgghhh!!!! Terbaeekkk!!!!

Balik baling ni, gi berendam kat legong best nih....


Published with Blogger-droid v2.0.1