mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label custom. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label custom. Papar semua catatan

Khamis, 15 November 2012

New rom for my x8 sonysx

Hari Deepavalli ituhari, sepagi aku habiskan masa untuk cari custom rom baru untuk x8 aku. Saja nak tukar angin sikit. Ni la yang best bila ko dah fully root your smartphone. Total control. So, aku rasa sonysx rom ni amat sesuai untuk aku. Terus install yang baru..

ps : tak risau pasal nombor phone, sebab aku fully utilies google account aku.









Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Jumaat, 19 Ogos 2011

Dah setel kabinet @ penghadang

Dah setel dah kabinet baju balqis ni. Dah dapat yang beso tak hingat. Cun gak design si jep nih. Apa pun, kemas sikit la kawasan ni lepas ni, banding sebelum nih, 3 lemari digabung, ada tinggi, ada rendah.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Sabtu, 8 Mei 2010

Tudung Custom Made Syafiqah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besarPasal Iqa memang tak pandai pakai tudung sangat, mama pun cari orang untuk buat tudung custom made untuk Iqa. Hari dah siap dah tudung tu. So, Iqa ngan Inaz dok sibuk melaram tudung-tudung custom nih. Tapi tu la pasal, aku pun tak tau tudung ni leh pakai ker tak ke sekolah. Itu hari pun iqa ada cakap ustazah dia ada tegur pasal tudung dia nih. Entah la yerk.. Aku memang tak arif sangat bab-bab cenggini. Last-last pakai balik tudung lama dia. Tak kisah la, lelama terer la dia pakai tudung, lagi pun dia kan masih kat tahun 1.

::Klik untuk cerita penuh::



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Enjoice...Sharing is power!!!

Ahad, 10 Januari 2010

Custom | Jannah & Hazlan


Custom album | Jannah & Hazlan | Baling























Posted by Picasa