mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label kacang pol. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label kacang pol. Papar semua catatan

Sabtu, 14 Disember 2013

Kacang pol haji bomba larkin

Kacang pol haji bomba larkin. Sarap dulu. 

Ahad, 18 November 2012

Medan Selera Larkin Bomba

Berenti lunch kat sini. Lunch jam 4. Hujan lebat mencurah. Makan kacang pol. Makan chicken chop. Memang best.







Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Ahad, 6 Februari 2011

Jom Ronda-Ronda : Ice Jelly Larkin

Klik untuk gambar yang lebih besar
Yummy
Petang semalam, keluar lagi. Ni jengjalan cari kain untuk baju raya nanti. Biasa la. Dah beli senang. Hantar kat tailor pun, dia tak bising sangat. Awal lagi kan. Siap lambat sikit pun takpe. Yang penting semua material dah ada. Sekali gi gulati's kat angsana, design tak baper menarik la pulak.

Apa pun merayap lu isi perut. Target utama semestinya medan selera larkin yang kat sebelah balai bomba tu lah. Mama order kacang pol dua set. Aku lak order chicken chop. Ingat sesaja nak carik penyakit order sirloin steak. Sib baik daging dah abis. Chicken chop, chicken chop la. Apa yang pasti harga dah naik singgit, tapi ayam dia lebih besar nampaknya. Selain tu aku mintak ice jelly. Best kan. Ni baru best. Kedai nih bukan ada setakat ABC special yang paling best kat JB, malah ada memacam jenis minuman lagi.

Setel ja kat sini terus bergerak ke Jakel tampoi. Dah dapat semua material yang dikehendaki. Siap jumpa ex-student lagi. Hampir tak kenal pasal dah bertambah chubby. Bukan aku (walau aku pun dah chubby kan) tapi dia. Hehehehe>>>>



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Mari kita makan!!!!

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
chicken chop lambat sikit.. takpa.. sabar..

Enjoice...Sharing is power!!!