mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Marvel. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Marvel. Papar semua catatan

Jumaat, 10 Julai 2015

Marvel : Avengers Alliance | Special Operations 27: All the Spidey, Done!


Marvel : Avengers Alliance | Special Operations 27: All the Spidey, Done! Dah lama dah. Hari Senin lepas dah selesai semua. Keputusan. Kedua-dua spidey aku dapat. Yihaaa!!! La ni dok buat PVP pulak. Tapi cam susah nak dapat spidey noir nih...

Selasa, 30 Disember 2014

Marvel : Avengers Alliance | Special Operations 23 - Inhumans Tasks Completed


Marvel : Avengers Alliance | Special Operations 23 - Inhumans Tasks Completed. Lagi 13 hari remaining dan aku dah berjaya obtained Crystal. Yihuuu!!! Curi curi masa gitu gitu pun alhamdulillah leh dapat. Yok kita layan task yang perlu disetel sebelum korang berjaya dapatkan Crystal. Of coz aku akan bazirkan emas untuk task terakhir cam biasayang memerlukan kita kalahkan epic boss. So. Yang ni aku terpaksa pakai 35 emas. Leh tahan banyak gak tu. Yang penting, pastikan gold farming around 35 sebelum spec ops bermula :p.

















Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Isnin, 6 Oktober 2014

Marvel Avengers Alliance Special Operations 21 - Savage Lands Tasks Completed



Marvel Avengers Alliance Special Operations 21 - Savage Lands Tasks Completed. Setel. Dah dapat dah hero dia. Yang pasti, 35 gold tetap kena guna untuk task terakhir.

Jumaat, 3 Januari 2014

Lego cilok marvel star wars and friends

Lego cilok marvel star wars and friends. Beli untuk kebudaks. Suka tul diaorang. ni ler yang tadi aku share 3 kotak seploh hinggit tu.

Sabtu, 21 Disember 2013

Tesco heroes and friends figurin pen

Tesco heroes and friends figurin pen. Kuat betullah jodoh si woody ni dengan aku.. huhuhu.. nak captain america... apapun. untuk dapat 1 figurin ni korang ada dua cara. satu - 5 sticker + RM4.90. dua - cukup 10 sticker. Kalau nak yang murah amik ajer cara satu kan... nak lagi murah... satu susu dutch lady dapat 1 sticker tambahan. satu susu lam dua puluh hinggit. amik 4 bayo dalam 80 hinggit dan korang akan dapat for sure 5 sticker...

Tesco heroes and friends figurin pen stickers

Tesco heroes and friends figurin pen stickers. Penuh gak pun. Jom tuko. Tapi yang tak bestmya. Kita diberi kotak secara random. Tak tau la dapat yang mana satu kan. Aku rasa nak yang captain america. Tapi hari rasa cam kuat tul si woody ngan aku nih... nasib la kan...

Selasa, 10 Disember 2013

Marvel Superheroes Lego Figure cilok

Marvel Superheroes Lego Figure cilok. Ni amik masa gi ngan si fifey dulu. Beli kat holiday plaza jer. Cilok punya. Kalau kat area KFC tu dapat around rm8. Rajin sikit jalan sampai hujung, area cinema dedulu nu leh dapat around rm5. Paling best... kat balin aku leh dapat around rm4.50 jer. Ekekeke...