mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Kafeteria Anjung Dful. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Kafeteria Anjung Dful. Papar semua catatan

Selasa, 31 Januari 2017

Jenjalan Cari Makan : Kafeteria Anjung Dful, Pekan Nenas


Jenjalan Cari Makan : Kafeteria Anjung Dful, Pekan Nenas. Macam aku cakap semalam. Hari ni aku cuti. Cuti sebab nak bawa semua jenjalan ke Pasar Selasa kat Pekan Nenas ja. Sian sian sian. Jauhnya bawak bercuti kali ni. Sebelum masuk ke medan jual beli, kita singgah dulu sarap kat Kafe Dful. Bukannya susah. Park kat masjid. Dia satu-satunya kedai makan sebelum masuk ke Pasar Selasa tu. Kekeke. Nenek sama Angah memang sangat suka makan lempeng cicah asam pedas kat sini. Marbeles kata deme. Aku sama Iqa cam biasa. Roti Tampal. Hari ni memang tahap pecah panggung. Aku nyer order tu last roti tu. Wow. Tu aku keluar jam 7.30 pagi tu. Air kena sabar sikit ya. Memang air biasanya lambat. Dia dah cakap awal awal. Orang yang datang pun tak heran pasal air lewat tu. Memasing dok kejar makanan yang super variety kat sini.