mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label The Big Bad Wolf Book Sale Johor 2013. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label The Big Bad Wolf Book Sale Johor 2013. Papar semua catatan

Selasa, 28 Mei 2013

The Big Bad Wolf Book Sale Johor 2013 Again...


The Big Bad Wolf Book Sale Johor 2013 Again... dan dalam masa... tak sampai dopopatjam gara-gara adik inaz tak puas hati buku dia sikit kalau nak banding ngan buku kakak dia dan adik ziqri dia. Huhuhu... layan ajer la. Waktu rehat amik diaorang. Bawak semua buku homework sekali. Siapkan lam bilik aku kat opis. So, petang ni aku wat kerja berteman. Ramai bodyguard bak kata ramai orang yang aku jumpa. OK ler tu. Aku setel kije, diaorang pun setel kije. Habis ja waktu kije, terus gerak ke danga city mall.. Yihuuu...

Isnin, 27 Mei 2013

The Big Bad Wolf Book Sale Johor 2013


The Big Bad Wolf Book Sale Johor 2013. Semalam aku dah janji dengan kebudak untuk ke danga city mall. tapi pasal habih penuh kereta sebab borong susu kat mydin semalam, dan si ziqri pun dah buat hal tahap gilosss nyer.. big bad wolf ditunda ke hari ini. Balik ja kije, kebudak dah bersiap. Langsung keluar. Hala ke danga city mall. Book sale ni bermula jemaat lepas dan akan berlangsung sampai ahad depan, 2 jun. So, don't miss it. Bukan senang nak dapat buku berkualiti pada harga lelong cenggini. ni pun, esok aku akan gi sana lagi sebab si inaz tak puas hati, buku dia dua buah ja berbanding kakak dan ziqri yang hampir 10 memasing. ayoyoyoyo...