mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Lawatan 20170210. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Lawatan 20170210. Papar semua catatan

Jumaat, 10 Februari 2017

Sekolah Tun Fatimah : Lawatan 20170210


Sekolah Tun Fatimah : Lawatan 20170210. Hari ni. Lepas jemaat gerak ke STF. Sebelum tu singgah kat talent. Belikan beberapa barang untuk ahli kumpulan iqa bagi projek Tabayyun. Entah betul entah idak ejaan aku. Singgah Thye untuk some food. Baru gerak semula ke STF. Sampai. Kami lepak lam kereta aje hari ni borak borak. Ici cam biasa akan tidur sepanjang masa kami kat STF. Adik inaz pulak sibuk nak ke food truck hari ni. Dah kena tapau coconut shake ngan char koey teow. Makan separuh aje. Kurang rasa. Pasal aku pun rasa jugak sikit. Hehehe. Kan dah cari pasal namanya. Sib baik ici dah bangun masa ni. Sempat la babai iqa tadi. Balik. Singgah Angsana. Ada beberapa baranga kena beli. Mama dengan baju baharu iqi dan ici. Esok nak gi kenduri. Kena la melawa sikit kan. Adik inaz dengan watercolor baharu. At last amik buncho aje. Aku dah mula rasa nangkap kat 3 tempat kat kaki. Sahih la char koey teow kerang adik inaz tadi dah mula menjalankan tanggungjawab dia. Padan ngan muka aku kan. Hahaha.