mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label alyah. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label alyah. Papar semua catatan

Ahad, 6 Mei 2012

Galaksi Mania Konsert Minggu 8

Bintang AF mengungguli carta nampaknya. Malam ni sekali lagi empayar biru kehilangan sorang lagi bintang. Alyah tersingkir minggu ni. Minggu depan, separuh akhir; 3 bintang akan disingkirkan minggu depan. Keputusan semalam seperti berikut :

1. ARIL- 12%
2. HAFIZ - 12%
3. HAZAMA - 12%
4. STACY - 12%
5. EBI - 11%
6. ADIRA - 11%
7. SHILA AMZAH - 11%
8. JACLYN VICTOR - 10%
9. ALYAH - 9%

Posted via Blogger Galaxy Tab


Ahad, 29 Januari 2012

Anugerah Juara Lagu ke-26 : The Verdict


Credited to tv3...

Yaaa... memang Terbaeekkk!!! AJL26 dimulakan dengan persembahan 3 lagenda muzik negara, Balada; Jamal Abdillah, Rock; Awie dan Pop; Shiela Majid. Persembahan rata rata memang all out. Yang tak best aku rasa macam sistem bunyi cam slack sikit. Faizal tahir cam biasa, rock terbaeekkk!!!! beb. Yuna, Najwa quite ok. Jac aku rasa cam kureng malam ni. Cam tak best bila ganding ngan ning & shila; sedetik lebih lagi la out kan. Alyah mantap suara dia. Yang lain biasa biasa saja. Yang aku sokong, lagu kalau berpacaran aku rasa berterabur la pulak. Hafiz memang patut menang anugerah perbelanjaan berhemah. Hehehehe.

Penutup ada tribute to sudirman, lagu lagu dinyanyikan oleh black, hazama dan azlan typewriter. OK. Dah dah bebel. Berikut merupakan pemenang Anugerah Juara Lagu ke 26. Tahniah pada semua.

Juara : Awan Nano


Naib Juara : Beribu Sesalan


Tempat Ketiga : Karma


Persembahan Terbaik : Kisah Hati


Vokal Terbaik : Awan Nano


Juara Mobile Celcom : Sedetik Lebih


Apa apa pun. Tahniah pada semua yang bertanding. Adat pertandingan.. Ada yang menang, ada yang kalah. Lain tahun cuba lagi. Anda semua memang Terbaekkk!!!!





Finalis Anugerah Juara Lagu ke-26


Credited to tv3...

Malam ni Anugerah Juara Lagu akan bermula. Memang lagu tahun ni terbaeekkk!!!! Susah nak jangka sapa yang menang. Tapi... Aku masih ngan lagu Kalau Berpacaran. Cuma... Kalau lagu Cinta Muka Buku yang menang, memang menangis la semua komposer komposer handalan malam nih. Kekekeke.. Sapa tau tuah manusia kan.
Berikut merupakan lagu yang dipertandingkan malam nih