mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label EK-GC100. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label EK-GC100. Papar semua catatan

Jumaat, 26 September 2014

Edisi Purba Samsung Galaxy Camera EK-GC100 Leather Case


Edisi Purba Samsung Galaxy Camera EK-GC100 Leather Case. Hehehe. Satu lagi edisi purba masuk. Ni masa aku memula terima leather case untuk galaxy camera aku. Bulan 8 tahun lepas. Susah nak cari jugak kat kedai kedai biasa. Jenuh pusing satu JB nak cari. Last-last beli kat lelong. Harga masa tu RM65. Kira OK la. Masa tu tak terbuka lagi hati nak pakai. Sebab aku pakai soft case yang juga aku beli kat lelong dengan harga RM40. So, lepas bingai kejap ituhari, hantar ke SC, balik terus aku tukar dari soft case kepada leather case ni. Sampai la ke la ni. Jom kita tengok aku unboxing the thingy.

Rabu, 21 Ogos 2013

Soft Case for Samsung Galaxy Camera EK-GC100


Soft Case for Samsung Galaxy Camera EK-GC100. Petang tadi tengah dok syiok syiok luruihkan kaki kat katil, tetiba ada orang bagi salam. Sapa la pulak ni. Ropernyer poslaju maaa... anto parcel aku. Aku beli ni dari lelong minggu lepas. Ni baru sampai nih. Baru la syiok sikit pakai. Sedap tangan megangnya. Dah biasa pegang tab dalam casing sebelum ni, bila tukar gajet ke Galaxy Camera rasa lain la pulak. Tapi tu citer lain kali la, hari ni kita citer pasal soft case dia dulu... Read on...