mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Back on track. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Back on track. Papar semua catatan

Selasa, 17 Mei 2016

Back on track

Back on track

Back on track. Last aku nulis adalah pada hari sabtu. Gambo pun dah bersawang lam dropbox aku. Tak boleh nak fokus. Pelik jugak. Jarang-jarang jadi gini. Maybe banyak sangat perkara bermain lam kepala, nak kena buat, akan buat, dan ntah apa kemende lagi. Nak kata layan bola. Malam JDT main tu pun aku bantai tido je pun. Bangun ingatkan dah siang. Henpon dok berbunyi aje. Pakat tanya status cuti ke idak. Hehehe. Nak kata design. Maybe ada a little bit. Dan semalam dah setel dah pun. Hari ni leh ler main main guna design bangunan vektor tu. Aku main letak dulu yer. Tengah dok cari konsep. ISO. Haaa.. Yang ni paling banyak mengganggu fikiran pun. Tadi pun dah setel beberapa perkara yang jadi isu bagi aku. Jumpa terus tokei. Hmmm... rasanya semua dah clear kot. Tinggal nak gi perayaan hari guru negeri je esok. Lusa. Dah pra audit. Hope for the best!