mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label bengkel SJQ. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label bengkel SJQ. Papar semua catatan

Isnin, 14 Ogos 2017

Bengkel Penyediaan dan Pembentangan Bajet Kerajaan Negeri Johor 2017 JPN Johor


Bengkel Penyediaan dan Pembentangan Bajet Kerajaan Negeri Johor 2017 JPN Johor. Agak mencabar dua hari ni. Full swing otak diperah. Tu tadi mama cakap semalam iqa kirim salam. Hari ni dia periksa. Aku dah tidur kepenatan. Hehehe. Semalam. Seharian jugak di SJQ. Sepagi nilai dan murni semula projek. Sekali. Diarah gabung dengan SPS sebab program aku melibatkan inisiatif SPS jugak. Terus gerak ke SPS bincang meja bulat. Jam dua dah mula sesi pembentangan. Bila aku dah terkial baru sedar yang kami masih 4 program berbeza. Cam kata en azhari. Semua masih mimpi masing masing ni. On the way back kepala berpusing lagi nak cantikkan program. Sampai rumah terus jot down draf awal. Hari ni sambung fikir lagi. Tempat fikir of coz lebuhraya pesisir pantai. Tempat paling banyak aku berfikir untuk idea dari dulu. Kekeke. Dah jadi sesuatu yang impiannya satu. Alhamdulillah. Bila bincang meja bulat semula, macam dah jadi something yang lebih baik dari draf awal tu. Sambung lagi sesi pemurnian hari ni, seharian lagi. Hope for the best!

Ahad, 25 Oktober 2015

Bengkel Persediaan Retreat Pengarah

Bengkel Persediaan Retreat Pengarah

Bengkel Persediaan Retreat Pengarah. Selesai bengkel pagi tadi. Banyak persoalan yang bermain di fikiran. Banyak perkara telah kita buat. Penataran. Bengkel. Taklimat. Cuma kat mana salahnya? Ketidakakuran. Tak nak ikut. Acuh tak acuh. Maybe tiba masanya untuk fikir something berkaitan ganjaran dan hukuman pulak kot.

Jumaat, 9 Oktober 2015

Taklimat Audit SIRIM JPN Johor 2015


Taklimat Audit SIRIM JPN Johor 2015. Selasa. Bengkel SJQ.

Isnin, 21 September 2015

Bengkel Pemurnian Bajet Kerajaan Negeri


Bengkel Pemurnian Bajet Kerajaan Negeri. Ahad. Bengkel SJQ. Kesinambungan dari bengkel yang lepas. Sambung pemurnian mengikut format kerajaan negeri.

Ahad, 1 September 2013

Mesyuarat Pengemaskinian Cadangan Program Pendidikan Kerjasama dengan Kerajaan Johor


Mesyuarat Pengemaskinian Cadangan Program Pendidikan Kerjasama dengan Kerajaan Johor. Khamis lepas, 22 Ogos; semua timbalan ketua sektor duduk semeja semula. Nak murnikan cadangan program. Kami tumpu pada 3 fokus utama MB. InsyaAllah, Johor Leads... Read on...