mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label kawan. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label kawan. Papar semua catatan

Ahad, 1 September 2013

Beraya sakan di hari merdeka


Beraya sakan di hari merdeka. Sakan sungguh no berjalan beraya semalam. Dari lepas zohor sampai ke malam. Bermula dari rumah aku selepas zohor langsung ke paya mengkuang, pastu ke ulu pulai, pastu ke pulai indah and lastly ke indahpura. Seharian jalan tu. Paginya aku memang drop abis. Nak angkat kepala pun tokleh. Mama tunggu sampai aku a bit recovered, then we all terus jalan jalan beraya. Read on...

Ahad, 12 September 2010

Madrasah Kg. Pokok Sena : Sembahyang raya

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 10 September 2010
Masa : 8.30 pagi
Tempat : Kg. Pokok Sena
Mood : Happy beb

Pagi ni semayang raya kat Madrasah. Ngan orang-orang kampung aku jer. Seronok jumpa member-member lama balik kat sini. Alhamdulillah..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Cikgu Yaih dengan gaya tersendiri

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Orang kampung pun dah start memenuhkan madrasah.. 8.45 pagi seluruh kedah semayang raya

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah selesai dengar khutbah. kebanyakan bergerak ke kubur pulak

Enjoice...Sharing is power!!!