mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Web PPDJB kena hacked lagi. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Web PPDJB kena hacked lagi. Papar semua catatan

Sabtu, 30 Jun 2012

Lagi dan lagi hackers menggodam web ppdjb

mknace unlimited | laman web ppdjb kena hacked lagi
kena laieee...
Pagi ni web ppdjb kena hacked lagi. Kenapa?? Bagaimana?? Entah lah. Kenapa pulak semenjak dua menjak ni, makin kerap ppdjb kena hacked? Tak tahu la kan. Cuma yang kali ni a bit cute la pulak. Sempat aku main main lagi ngan tengkorak tu. Siap ada link ke satu laman web lain. Why?? Tak tahu la.



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

mknace unlimited | laman web ppdjb kena hacked lagi
web link dari ppdjb

Jumaat, 22 Jun 2012

Web PPDJB kena hacked lagi

mknace unlimited™ | Web PPDJB kena hacked lagi
Humang aaiii...
Tak sampai dopopatjam, kena lagi sekali. Pergghhhhh!!!! Dah jadi target hackers seluruh alam maya pada ka web ppdjb nih. Aiyoooo... Apa yang dah jadi nih..



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free