mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label selamat hari guru. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label selamat hari guru. Papar semua catatan

Jumaat, 15 Mei 2015

Selamat Hari Guru Saya Sayang Cikgu Saya dari Balqis


Selamat Hari Guru Saya Sayang Cikgu Saya dari Balqis.

Ahad, 12 Mei 2013

Kad Ucapan Selamat Hari Guru 2013 dari Jabatan Pelajaran Negeri Johor

Kad Ucapan berikut ditujukan untuk semua guru khususnya di Johor dari Jabatan Pelajaran Negeri Johor. Kad ini bersaiz A4 tidak dilipat. Selamat Hari Guru.


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Rabu, 16 Mei 2012

Selamat Hari Guru 2012

Selamat Hari Guru, pada semua guru di Malaysia. Terima kasih, cikgu!

Posted via Blogger Tab

Jumaat, 11 Mei 2012

Kad Ucapan Selamat Hari Guru 2012 dari Jabatan Pelajaran Negeri Johor

Kad Ucapan berikut ditujukan untuk semua guru khususnya di Johor dari Jabatan Pelajaran Negeri Johor. Kad ini bersaiz A4 dilipat dua. Selamat Hari Guru.



Bahagian dalam



Bahagian luar


Posted via Blogger PC edisen


Kad Ucapan Selamat Hari Guru 2012 dari Kementerian Pelajaran Malaysia

Kad Ucapan berikut ditujukan untuk semua guru khususnya di Malaysia dari Kementerian Pelajaran Malaysia. Kad ini bersaiz A3 dilipat dua. Selamat Hari Guru.



Bahagian dalam



Bahagian luar


Posted via Blogger PC edisen


Ahad, 16 Mei 2010

Selamat Hari Guru dari Balqis

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Hari ni lepak-lepak jap sambil layan tibi. Selasa ni dah sibuk nak kaber MSSM. Tetiba iqa tanya bila nak buat kad hari guru dia. So, terus jer la pi kat pc dan bukak Hallmark card studio. Haaa.. Iqa pilih mana yang iqa nak. OK.. Last-last yang ni yang dia pilih.Semua design iqa yang pilih. Aku tolong sikit-sikit jer. Esok iqa nak bagi kat cikgu-cikgu dia. Pastu aku tanya. Cikgu-cikgu iqa dulu camner. Camner iqa nak bagi haa.. Abah masuk lam internet la. OK la.. nanti abah print satu lagi bagi kat sekolah lama iqa tau. OK..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Yang adik ni pulak dah dibuat hari Khamis lepas. Adik tak banyak crita sangat. Apa yang ada dia amik jer. Tak yah tambah lebih-lebih. Yang bestnya.. Hari guru dia jemaat lepas siap dia lupa nak kasi kat teacher-teacher dia.. Aduhai si adik sorang ni. Senin ni baru dia nak bagi balik. Dan perkara yang paling best adalah... siap tinggal beg kat sekolah lagi.. bersama dengan kad-kad dia ni..

Enjoice...Sharing is power!!!

Sabtu, 15 Mei 2010

Selamat Hari Guru 2010

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Walau pelbagai rintangan digalas, walau pelbagai tanggungjawab disandang, walau pelbagai onak dan duri terpaksa diharungi, namun; anak bangsa terus dididik dan diajar, dengan tabah lagi sabar. Itulah insan yang bergelar guru yang kukenali. Selamat Hari Guru!

Enjoice...Sharing is power!!!