mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label AEON Bukit Indah. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label AEON Bukit Indah. Papar semua catatan

Ahad, 28 Mei 2017

Yok Jenjalan : Aeon Bukit Indah


Yok Jenjalan : Aeon Bukit Indah. Apapun. Singgah Maybank pecah duit dulu. Keluar. Angah nak apam balik. Satu singgit dah la ni. Boleh tahan jugak ye. Masa beli sempat jumpa ustazah adik. Setel ja situ terus balik. Petangnya baru keluar semula. Asalnya nak belanja bulan kat Mydin. Sekali nengok makhluk. Pergghhh... Punya la ramai. Tukar plan lah. Kita gi cari baju pulak. At last singgah ke AEON Bukit Indah. OK lah tu. Lama tak gi sini. Pun leh tahan jugak ramainya orang. Lepak lepak aje ler sambil nunggu yang lain setel. Dari kerusi lepak depan Brand Outlet. Tukar ke kerusi lepak depan AEON sementara mama dan kebudaks belanja kat popular dan jusco. Dah boring nunggu aku ajak iqi masuk. Sempat jumpa Y kat dalam. Hahaha. Aku memang tak perasan langsung orang sekeliling. Keluar. Main menan depan jusco jap. Calo. Nak gi makan. Tapi kat luar AEON.

Rabu, 14 Oktober 2015

AEON Bukit Indah : Fiqri Getaway


AEON Bukit Indah : Fiqri Getaway. Kisahnya nak cari Instax Film je pun. Mulanya nak gi Angsana. Tapi oleh sebab AEON Bukit Indah lagi dekat, baik singgah sini kan. Dari Instax, masuk Daiso, ngepow tutti frutti. sampai la ke buah berangan dan sweet potato. Masak hari ni! Fiqri pun dah mula suka makan sweet potato. Ehehehe.