mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Program Transisi. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Program Transisi. Papar semua catatan

Isnin, 31 Disember 2012

Taklimat Program Transisi dan Pendaftaran Murid Tahun 1 2013 SK Taman Nusa Perintis

Pagi ni ke SK Taman Nusa Perintis untuk Taklimat Program Transisi dan Pendaftaran Murid Tahun 1 2013. Tapi, sebelum tu; gerak ke Jabatan dulu untuk amik pengesahan pada borang pendaftaran. Nak buat cemana, 2 hari tokleh bangun, lepas balik dari KL tu. Memula ingatkan nak setelkan hari jemaat lepas. Dah kepala pun dah weng, lain jadinya. Terus cuti. Sabtu malam baru clear kepala. Hmmmm...

So, berbalik pada program ini hari. Setel semua, terus ke sekolah. Kereta dah punya banyak dah. Terus masuk. Berbaris. Siap ada kaunter laki pompuan tu. Bagus, bagus. Yang bestnya, kaunter pompuan sikit la pulak. Maybe aku sampai dah agak lewat. 8.30 pagi. Bebetul time mula. So, tak lama si inaz baris. Terus kena berbaris nak amik ujian. Tinggal parent ja terus mendaftar.

Pastu ada taklimat pada semua parent. OK. Lepak lepak layan taklimat. Setel taklimat, setel ujian. Bagus gak. Takde la terjengok jengok nengokkan anak amik ujian kan. So, ready untuk taklimat sekolah agama la pulak esok. Amacam...

Taklimat Program Transisi dan Pendaftaran Murid Tahun 1 2013 SK Taman Nusa Perintis
Seronok la pulak nengokkan skirting meja berkibo. Terus guna fotodanz untuk hasilkan gambo ni. Caiyok!!!!

Taklimat Program Transisi dan Pendaftaran Murid Tahun 1 2013 SK Taman Nusa Perintis
Apasal la adik leh kesat mata dia pulak masa aku amik gambo nih.. kan dah jadi cam nangih la pulak kekeke...

Taklimat Program Transisi dan Pendaftaran Murid Tahun 1 2013 SK Taman Nusa Perintis
punya la ramai umat manusia berbaris... sib baik ada dua line, n kebetulan line pompuan dah pendek noo... maybe ramai yang datang awal..

Taklimat Program Transisi dan Pendaftaran Murid Tahun 1 2013 SK Taman Nusa Perintis
adik inaz tengah blank jap. cikgu dah panggil semua kebudak kuar gi berbaris tempat lain... nak gi ke taknak nih.. parent yang lain pun menghadapi masalah yang sama.. kekeke...

Taklimat Program Transisi dan Pendaftaran Murid Tahun 1 2013 SK Taman Nusa Perintis
boria beb... temankan adik dia datang mendaftar. sib baik tak sebaya... kalau tak mesti orang cakap kembar cam anak aku nih...

Taklimat Program Transisi dan Pendaftaran Murid Tahun 1 2013 SK Taman Nusa Perintis
cikgu tengah nunggu budak untuk digerakkan ke bilik peperiksaan.. bila la kebudak ni nak dilepaskan parent memasing ntah...

Taklimat Program Transisi dan Pendaftaran Murid Tahun 1 2013 SK Taman Nusa Perintis
semua kebudak dah clear... kan dah tinggal parent ja..

Taklimat Program Transisi dan Pendaftaran Murid Tahun 1 2013 SK Taman Nusa Perintis
Ni dia semua kebudak tahun 1 2013 sk taman nusa perintis...

Taklimat Program Transisi dan Pendaftaran Murid Tahun 1 2013 SK Taman Nusa Perintis
diberi nametag, dibariskan, digerakkan ke kelas untuk ambil ujian

Taklimat Program Transisi dan Pendaftaran Murid Tahun 1 2013 SK Taman Nusa Perintis
parent semua kena masuk dewan layan taklimat.. hem membuka bicara

Taklimat Program Transisi dan Pendaftaran Murid Tahun 1 2013 SK Taman Nusa Perintis
disambung ngan penyelaras kssr... layannn...

Taklimat Program Transisi dan Pendaftaran Murid Tahun 1 2013 SK Taman Nusa Perintis
ok... dah leh balik... layan poster jason jap... hmmm... selamat tahun baru 2013... esok maaa...

Taklimat Program Transisi dan Pendaftaran Murid Tahun 1 2013 SK Taman Nusa Perintis
gi ke tesco... banyak barang nak beli sebelum sekolah mula..layan sky view apartment yang dah siap ni... tinggal nak masuk penghuni ja nih...

Taklimat Program Transisi dan Pendaftaran Murid Tahun 1 2013 SK Taman Nusa Perintis
jom kita gi belanja. beli tepon, beli ding dong bell, beli lampu... dan banyak lagi ler...

Taklimat Program Transisi dan Pendaftaran Murid Tahun 1 2013 SK Taman Nusa Perintis
setel membeli... simpan barang, masuk semula nak gi makan tengahari

Taklimat Program Transisi dan Pendaftaran Murid Tahun 1 2013 SK Taman Nusa Perintis
tudia mata dia... sedap sangat ker air tu.. ntah la

Taklimat Program Transisi dan Pendaftaran Murid Tahun 1 2013 SK Taman Nusa Perintis
makanan tengahari, hari ini... memang ok ler makan chicken chop kat chicken king nih...


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free