mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label pakaian beragam. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label pakaian beragam. Papar semua catatan

Ahad, 30 Ogos 2015

Baju Hari Kebangsaan 2015 Syafinaz


Baju Hari Kebangsaan 2015 Syafinaz. Adik dari pagi dah bangun awal. Memang dia bersungguh tul nak masuk pakaian beragam tahun ni. Tu yang semalam beli tudung bagai tu. Do your best dik!

Sabtu, 19 September 2009

Pertandingan Nasyid dan Pakaian Beragam Pelajar Tahun 6

Pic and video taken by mknace using Sony Ericson K750



Pagi ni boleh tahan gak la aktiviti kat sekolah. Bermula pagi lagi, pelajar tahun 6 yang nak mohon ke SBP semua aku kumpulkan kat Makmal Komputer untuk sesi pengisian borang online SBP. Kelakar jugak kan. Dulu aku kat SBP pun selalu gak terlibat dengan benda ni. Tapi isi data orang lain; data sekolah daerah Kuala Selangor, isi data sekolah lain yang nak masuk SBP. Sekarang aku handle data budak sekolah sendiri yang nak masuk ke SBP. Lain le tekanannya. Pas habis jer, bebudak tahun 6 semua ke dewan untuk pertandingan pakaian beragam. Leh ler tahan. Bergaya sakan.















Habis jer saringan pakaian beragam, pertandingan nasyid pun bermula. Memacam lagu dan style dapat dilihat. Menarik gak. Boleh la. Sesambil tu ambil gambo aksi bebudak yang kusyuk dok layan sekali.





Habis jer dua-dua tu. Perhimpunan resaksa pun bermula. Taklimat demi taklimat dijalankan. Ye la nak cuti panjang kan. Dah habis tu murid-murd semua beratur untuk bersalam-salaman bersama guru. Hari ni rasa enjoy betul. Pelajar lagi enjoy kot rasanya. Selamat Hari Raya...


Video