mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label iqa belajar taekwando. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label iqa belajar taekwando. Papar semua catatan

Sabtu, 8 Januari 2011

Jom berlatih bersama encik Ziqri

Klik untuk gambar yang lebih besar
Tengok la, walaupun saya pakai belon ganti beg pasir; saya tetap encem tau
Encik Ziqri takleh nengok baju taekwando kakak iqa dia. Apa, ingat saya tak boleh ka. Siap boleh tumbuk tumbuk.. buat hadoken pun boleh. Siap belajar punching pakai belon tau.. Hehehehe>>>>



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tengok saya kelepet tali pinggang ni ha

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Siap gigit tau.. ngauummm!!!

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Haaa.. kan dah kena

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarik sambil gigit cam rimau

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sapa suruh kakak tak kemas kan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Siap bagi hadoken sekali

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Apa kegunaan lain tali pinggang nih.. ya betul.. boleh buat lap lantai

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kita praktis punching pulak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kacau la tali pinggang nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kalau saya dah besar sikit ja lagi, saya pakai ni praktis tau..

Enjoice...Sharing is power!!!

Taekwando class for Iqa

Klik untuk gambar yang lebih besar
Sekali terus mula daa.. alamak
Pagi ni ada sesi pendaftaran kelas taekwando kat sekolah iqa. Aku suh dia pakai baju taekwando, bukan sebab nak training terus, tapi nak tunjuk kat teacher dia. Boleh pakai tak lagi baju dari sekolah lama dia. Sekali pastu terus mula latihan. Rugi la pulak aku tak bawak laptop. Kalau tak, dah siap kije aku. Huhuhuhu. Tak kisah la pasal tu.

Iqa nyer class akan ada setiap sabtu jam 10.30 pagi sampai 12 tengahari kat sekolah dia. Sebelah malam ada latihan tambahan jam 8.00 malam kat dewan raya gelang patah. Tak tau la gai nak gi ke tak sebab yang ni optional kata teacher dia. Tapi iqa dah semangat abis dah.. Yang paling best hari ni adalah.. jeng jeng jeng.. aku dah kata aku gi bukan target untuk latihan, jadi memang tak bawak air la.. Kan dah melilau jap cari air.. Apapun iqa memang suka tul training ni. Sampai dia kata nak gi jugak training malam ni. alamekkk>>>>



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Melilau sampai la ke kedai ni cari air mineral untuk iqa. Sib baik aku familiar tempat nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Siap buat tendangan kala jengking tuh

Enjoice...Sharing is power!!!

Abang Ziqri dah nak 10 bulan

Klik untuk gambar yang lebih besar
Lepak jap ngan kakak dia yang nak gi daftar taekwando pagi ni
Abang jiqri ni pun dah nak masuk 10 bulan dah. Progress terkini dia.. dia dah leh sebut mama sebelah siang dah.. kalau tak.. sebut mama sebelah malam ja. Time nak tido je la tu. Yang lain.. abah abah abah.. jeles mama dia.. Progress kedua, dia dah leh berdiri selama 3 saat. Dah makin maju dah tu. Tak lama lagi tu berlari la ni>>>>



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dengan pembaris la pulak. Siap bergendang ke bakul tu..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Lepak jap

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Saya nak berjalan ke mana pun susah.. Abah asik nak amik gambo ja

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Bukan setakat berdiri, berjengket tu..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ada ajer barang nak dikemas dia nih.. ziqri ziqri

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pemantauan beg mengaji kakak kakak dia

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Main lam bakul jap

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
hai.. bahaya nih.. berdiri kat hujung tu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
iqa dah siap.. tali pinggang masih putih pasal.. baru belajar sebulan pastu pindah sekolah..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ni baru nak sambung belajar balik

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
camana nak ikat ni haa..

Enjoice...Sharing is power!!!