mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label kes denggi di gelang patah. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label kes denggi di gelang patah. Papar semua catatan

Sabtu, 5 Oktober 2013

Kabus putih kembali


Kabus putih kembali. Petang tu juga, masa aku kat Kuala Lumpur la; dah ada kes denggi lagi area rumah aku nih. Dah kena fogging lagi. Huhuhu... Sian ziqri n the rest... Read on...

Khamis, 6 Januari 2011

Malam ini kita berkabus!!!

Klik untuk gambar yang lebih besar
Waa.. dah cam kat dalam sauna tuh..
Tengah dok lelepak petang tadi sambil nengok 50 First Date, ni kes pasal ada orang kata cerita Seribu Kali Cinta tu cerita melayu yang best la ni.. Aku terus bagi nengok balik cerita ni, baru tau sapa tiru sapa kan.. Tetiba jer dengar bunyik lain macam ja kat luar.. Cam tak pernah dengar ja. Lori apa la pulak kat luar nih.

Sekali nengok lori penyembur nyamuk daa.. Habis satu wawasan kena sembur. Sekali tanya, ada kes denggi kat wawasan 1. So, petang ni dia sembur la wawasan 1. Tapi yang lori ni dia memang jelajah satu wawasan. Yang tukang sembur bergerak tu dia target wawasan 1 ja. Dah maghrib tu tengok dia dah sampai kat sempadan wawasan 2. Tanya dia sembur rumah aku tak. Katanya tak. Tapi kalau nak disembur boleh ja. Tapi luar ja. Aku on ja la.

Kebetulan ucu dah start enjin keter. Kebudak semua aku suruh masuk keter ucu. Sekali ucu kata dia mau keluar da.. Aicehhh.. Start jugak la keter mama. Pastu gi bukak semua tingkap luas luas kasi asap masuk. Tu yang berkabus terus satu rumah tu. Malam ni enjoy la sikit tido.. Nyamuk semua gi holiday>>>>



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Waa.. dah kabus habis satu rumah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kawasan pc aku pun abis la jugak.. huhuhu.. sib baik sempat import table mat nor

Enjoice...Sharing is power!!!