mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label klia. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label klia. Papar semua catatan

Sabtu, 20 September 2014

Edisi purba : Mesyuarat Dashboard Prestasi PPD bagi negeri Sabah November 2013


Edisi purba : Mesyuarat Dashboard Prestasi PPD bagi negeri Sabah November 2013. Ni baru betul betul hutang baeekkk!!!! punya. Dah lama dah. Ni ler kes kaki aku sakit paling teruk. Sampai aku kena cucuk pain killer kat LCCT. Perghhh!!! Ingat balik masa tu memang serik ler. Gambo sepanjang tu memang banyak. 200++. Setelah campur tolak la kan. Dari JB ke KL ke KK ke Sandakan. Lepak pasar, lepak sim sim. Cerita panjang tak mau. Yok kita layan.

Sabtu, 21 September 2013

Putrajaya | Going the and back and a little street photography


Putrajaya | Going the and back and a little street photography. Flight aku memang awal pagi dan lewat maghrib nyer. So, there's a lot of time for me to waste. Apo laie... Kita menembak la kan... Read on...

Ahad, 28 April 2013

Babai KK

Babai KK. Dalam entri lama yang baru haplod ni, penuh aku share foto lam kapal terbang ja. Boring nyer pasal. Mana taknya, bideo rosak. Ganas betui orang malaysia nih. Bengkerk tul. So, snap snap sampai la sampai ke JB. Apa boleh buat kan. Kekeke...

Ahad, 31 Mac 2013

Kota Kinabalu, here I come

Kota Kinabalu, here I come. Himpunan terakhir guru muda 1 malaysia adalah di kota kinabalu, sabah. kali ni flight berbeza. sebab semua akan bertolak dari lapangan terbang berdekatan negeri masing-masing. aku, n pegawai akan tiba awal sehari berbanding dengan ketua penggerak negeri yang lain.