mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label benchmark. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label benchmark. Papar semua catatan

Khamis, 4 November 2010

Edisi terlepas : Benchmarking Ganu the movie



Patut la aku cari lam blog aku tak jumpa. Rupanya memang aku tak pernah linkkan pun. Tu la akibatnya kalau sampai 5-6 kali haplod ke youtube. Kes letrik trip kat rumah aku tempoh hari..

Enjoice...Sharing is power!!!

Rabu, 6 Oktober 2010

Benchmarking Ganu - Timeout #3

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 5 Oktober 2010
Masa : 6.45 pagi
Tempat : Kuala Terengganu
Mood : Habis aku pagi nih..

Aku bangun jer dah rasa melayang-layang. Sahih la pasal makan semalam. Gagahkan diri jugak. Tapi buat kerja memang slow abis. Kepala dah pening sesangat. Kena kemas barang lagi, nak bersiap lagi. Dalam kul 7.35, En. Amizan call. Dah lewat ni. Kat mana. I'm on my way. Turun jer bawah, semua dah ada; tinggal aku ngan lutfi ja lagi.. Pastu gi sarapan pagi.. Pantai Batu Buruk lagi.. OMG.. Lantak ajer la..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah kena checkout dah hari ni

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Gila aku dok melantak benda ni jer sepanjang perjalanan balik dari syahbandar sampai ke wakaf tapai semalam.. bayang la harga dia RM2 jer sampai penuh gelas tu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
sini lagi..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Apa apa aje la yang ada

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Leh tahan nasi lemak dia

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Aku order tambahan.. roti sardin bakar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tapi tak suka sangat pasal banyak kacang peas

Enjoice...Sharing is power!!!

Benchmarking Ganu - Timeout #2

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 4 Oktober 2010
Masa : 7.30 malam
Tempat : Kuala Terengganu
Mood : Aku penat tapi agak happy la

Balik jer tempat penginapan terus terlelap. Lepas semayang maghrib terus gerak ke bas untuk sesi makan malam.. Haii.. pening kepala.. Nak gi makan jer dah setengah jam. Sampai ke Pantai Batu Buruk lagi. Belasah jer la. Lepas setel jer semua, pakat dah cedera parah. Nak beli panadol dan sesikit kelengkapan yang tak cukup, berenti jap ke Sebeng Eleveng. Sekali ntah camana la pulak leh berenti kat Dataran Syahbandar ni ntah. Adoii.. penat weii. Layan jer la. Balik jer bilik semua pakat telan panadol terus hanyut..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
8.20 malam.. Tiba ke tempat makan.. apa apa aje la

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sakan bersembang tuh

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Order bang jangan tak order

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Aku memang tak leh makan banyak kerang ni.. nanti darah naik.. tapi aku makan melantak jugak..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Makanan kami yang pelbagai malam ni

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Cam biasa.. mesti order mee ladna.. tapi sini dia pakai koey teow.. masam sikit.. 3 bintang jer

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Licin semua.. esok tau la nasib kau.. melantak lagi

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Takkan dah pening bang

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
9.40 malam .. Acara beli eno, panadol dsbnya

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
9.50 malam .. sekali berenti la pulak kat Syahbandar.. ni berlatar belakangkan makam diraja

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Siap ada tarian tu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ramainya pengunjung

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Biasa biasa jer.. cari t-shirt tulis tengganu pun tadak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sempat lagi deme ni buat sesi potosut

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Bila nak gerak ni

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Cam biasa la

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Jom balik dah jom.. kepala aku dah kenoning ni weiii

Enjoice...Sharing is power!!!

Benchmarking Ganu - Pejabat Pelajaran Daerah Kuala Terengganu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 4 Oktober 2010
Masa : 2.15 petang
Tempat : Pejabat Pelajaran Daerah Kuala Terengganu
Mood : Hmmm.. Quite good

Boleh tahan jugak la. Tapi disebabkan berkongsi tempat dengan Wisma Persekutuan, tempat parking nampak fully loaded; kena pulak dengan tempat yang bebetul ditengah-tengah kuala terengganu. sama macam kat JPNT tadi, layanan yang diterima memang sangat bagus. Dia punya presentation pun menarik, banyak inovatif yang dibuat, yang paling aku suka sms infoblast tu. Balik nanti memang cadang nak try jugak la. Satu langkah kalau web sekali lagi kena hack kan..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
2.15 petang.. Kami tiba ke wisma persekutuan..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni la bangunan wisma persekutuan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
PPDKT terletak depan bangunan dia

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
asal dulu ni adalah bangunan jpn terengganu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Mula mengambil tempat

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ucaptama dari PPD

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah macam sidang akhbar pun ada.. penuh reporter

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni ler netbook kerajaan terengganu yang diagih pada semua pelajar terengganu tahun 5 dan 6 tu..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pindah ganu beh gak ni

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ucap balas dari Pn. Bahariah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Bertukar cenderamata

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni nak nunjuk kat orang kampung kata En. Lutfi

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Makan time

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Seronok sungguh wakil JB yer

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
En. Lutfi ngan tapai kegemaran dia

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah selesai semua..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sempat lagi kami interview pegawai maklumat dia..

Enjoice...Sharing is power!!!