mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label holiday plaza. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label holiday plaza. Papar semua catatan

Khamis, 12 September 2013

Aktiviti senggang Bengkel KIK - Fitting baju kot di Men Focus


Aktiviti senggang Bengkel KIK - Fitting baju kot di Men Focus.Habis meeting kat jabatan, langsung gerak ke PKG Uda. Sambung bengkel la pulak. Masa lunch hour, pakat keluar untuk fitting baju kot kat men focus di holiday plaza. Sebab crossing bridge nyer penangan, terus gegiler main kamera sampai si firdaus pun teruja nak ngetest. Layannn... Read on...

Rabu, 4 September 2013

Men's Focus' Coat Fitting Session


Men's Focus' Coat Fitting Session. Semalam, masa rehat. sempat di fitting coat. Proses tailor kasi lagi ngam hooo... takde la nanti coat tu jadi macam kot pinjam katanya. Ahahaha... Belasah ajer la... Kot aku? Lum siap maaa... haiya... buat appointment semula untuk khamis depan. Pengajaran yang aku dapat adalah... pastikan anda tidak berada di barisan terakhir semasa sesi ngukur. ahahaha... Read on...