mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label 360. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label 360. Papar semua catatan

Sabtu, 19 Februari 2011

Lamanya tak buat photomerge...

Klik untuk gambar yang lebih besar
Klik kalau nak nengok gambo besar dia
Lama tul tak buat photomerge nih. Sekali dapat pulak scene cenggini, apalagi.. Kasik cukup cukup. Ni yang paling terpanjang agaknya yang aku pernah buat. Tapi fail dia tak banyak sangat.. 13 kepin ja. Boleh la.. lagipun sebelah tepi tu matahari memang tengah direct ke mata.. Belasah ajer la..

ps : Lelain gambo kat tanjung emas ni boleh nengok kat google map.. baru ja haplod.. tak tau bila nak approved.. hehehe

Enjoice...Sharing is power!!!