mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label perpustakaan. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label perpustakaan. Papar semua catatan

Ahad, 22 Julai 2012

Lelepak di Perbadanan Perpustakaan Awam Johor Bahru

mknace unlimited™ | Perbadanan Perpustakaan Awam Johor Bahru
aktiviti biasa setiap ahad
Cam biasa, aktiviti rutin kami setiap ahad adalah merayap ke library. Cuma kali ni mama ikut sekali. Biasanya aku ngan kebudak ajer. So, bila mama ada; lebih lama kami lepak sini.



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

mknace unlimited™ | Perbadanan Perpustakaan Awam Johor Bahru
dapat baca a b c
mknace unlimited™ | Perbadanan Perpustakaan Awam Johor Bahru
iqa bad mood sikit pagi ni
mknace unlimited™ | Perbadanan Perpustakaan Awam Johor Bahru
adik baca peter and jane dengan mama
mknace unlimited™ | Perbadanan Perpustakaan Awam Johor Bahru
hari ni saya nak baca buku
mknace unlimited™ | Perbadanan Perpustakaan Awam Johor Bahru
baca buku dengan abah
mknace unlimited™ | Perbadanan Perpustakaan Awam Johor Bahru
suka tak ziqri..
mknace unlimited™ | Perbadanan Perpustakaan Awam Johor Bahru
Hamboi hamboih... tengok la si ziqri tu.. solo kid reader tu...

Selasa, 29 Mei 2012

Pertandingan Fotografi Suasana Menarik di Perpustakaan

Sesapa yang berminat boleh join Pertandingan Fotografi dengan tema : Suasana Menarik di Perpustakaan anjuran Perbadanan Perpustakaan Awam Johor.

Syarat dia mudah jer.
1. Submit foto 4r berkaitan tema dengan borang yang dah lengkap diisi di kaunter perpustakaan sebelum 10 Jun 2012.
2. Foto mesti diambil di dalam bangunan Perpustakaan Awam Johor.
3. Pertandingan ini terbuka pada semua.

Hadiah.
Nombor 1 : RM150
Nombor 2 : RM100
Nombor 3 : RM50

Via tab7jer


Khamis, 24 November 2011

Perpustakaan

Lepas ja kuar hutan bandar, gi perpustakaan. Saja nak study study kat situ. Ziqri terus tertidur. Sib baik ada baby cot. Setel masalah


Published with Blogger-droid v2.0.1

Selasa, 25 Oktober 2011

Agenda petang

Masa lunch memang terus ke perpustakaan. Dah janji dengan iqa nak pinjam buku baru untuk dia. Memula kengkonon nak makan kat kafe dia. Sekali punya ramai makhluk, terus tak jadi. Sambil tu sempat lagi borak ngan pustakawan dia. Kenal tu. Mana taknya. Sesatunya makhluk yang hampir setiap minggu gi situ ngan anak anaknya yang super duper aktif. Kekeke...

Pastu kuar terus ke hutan bandar, makan kat situ. Dan... Apa yang aku perasan, tab aku langsung tarak paperyei sepanjang aku kat luar @ aku pakai 3g... Hmmmm.. Apakes sebenarnya nih.. Masuk balik opis pakai wifi dah kena seround masa aku dok nulis entri nih. Hampesss...
Published with Blogger-droid v1.7.4