mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label hari krismas. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label hari krismas. Papar semua catatan

Rabu, 25 Disember 2013

Selamat Hari Natal 2013

Selamat Hari Natal 2013 pada semua rakan-rakan yang menyambutnya.

Sabtu, 25 Disember 2010

Petang Krismas di Tesco

Klik untuk gambar yang lebih besar
Lepak lepak makan di KFC Tesco Bukit Indah lepas penat bersoping
Tadi sikit punya memulas perut aku nih. Lepas kena pocai tadi, terus baik beransur ansur. Last last dapat gak makan kenduri di rumah cik ani. Enjoy jugak la sambil tahan sakit lagi kan. Yang bestnya, aku pegang ziqri dulu, pastu baru tukar shif pegang. Yang bestnya. Semua habis makan serentak. Tinggal la aku sorang sorang memecut gaya bebas makan. Masa balik si adik la pulak merengek nak lidi bunga manggar la pulak. Nak tak nak aku cabut ja sebatang. Iqa la pulak nampak. Cabut lagi sebatang. Sib baik masih ngam lagi. Tengok la sapa cabut kan. Siap kira tu sepaya masih seimbang.

Setel kat situ terus kuar, gi belanja la pulak. Kalau ikut mama, nak gi angsana dan tesco. Aku cakap tak dannya nak belanja kalau nak gi dua tempat. Pilih satu ja. Last last gi tesco. Dan memang sopping abis abisan tuh. Orang punya ramaiii!!! Kebetulan banyak la pulak barang sale.

Dah setel masuk la pulak ke arcade. Saja nak kasi bebudak enjoy. sekali iqa nak main tembak tembak la pulak. Senapang cam SIG551 Swat pakai tuh. Memang gempak. Last last aku main ngan iqa, ucu main ngan adik inaz. Syiok woo.. lama tak pegang pistol nih. Last aku main game pistol, yang pakai sniper tuh kat arcade kat kluang. Tapi yang nih lagi feel. Tak ingat nama game dia.

Setel kat situ, tibala waktu makan. Aku memula pelik apasal semua staf kfc pakai baju melayu, cam nak beraya la pulak. Tanya sebab, dia kata hari cuti krismas kan. So kami sepakat pakai baju raya, tapi baju kebangsaan la. Bagus jugak kan>>>>



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
makan dik jangan tak makan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni mama amikkan untuk aku. Leh tahan lauk dia

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ramai orang datang

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ziqri pun makan jugak..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
adik inaz yang pantang nampak kamera

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
posing bersama mama

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
dah start acara rebut baju murah.. sampai 70% tu. Baju iqa ngan adik yang harga RM2 pun ada

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
orang dah makin ramai

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ziqri dah pandai duduk kat troli tuh

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ni benda yang paling penting bila kita pergi tesco @ mana mana hypermarket. Sebabnya harga tak semestinya sama dengan yang dia tampal. Susu 4,5,6 aku scan dapat RM19.95, kat rack RM22.50. Stokin RM10, kat rack RM5. Berhati hati dan selalu guna brader nih.

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah selesai main game kat happyland

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pas ni nak pi mana la pulak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
iqa dan adik nak makan kfc la pulak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
semua pakat pakai baju raya kat kfc hari nih. cun tuh. lain dari yang lain

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
kat sini pun dia taruk lagi. beli mama jangan tak beli. Ni pun booth tesco sebenarnya. Bukak hari jemaat, sabtu dan ahad sahaja.

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
makanan kami petang nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ucu dengan burger baru tuh.. apa kenama aku pun dah lupa la pulak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
inaz terpaksa puas hati ngan dinner plate ja, pasai mainan spongebob dah abis daa

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
iqa yang dah makin shy shy cat ngan kamera.. entah la

Enjoice...Sharing is power!!!