mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Bengkel Kerja Dokumentasi Akhir Standard Prestasi PAK21 JPN Johor. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Bengkel Kerja Dokumentasi Akhir Standard Prestasi PAK21 JPN Johor. Papar semua catatan

Selasa, 17 Januari 2017

Bengkel Kerja Dokumentasi Akhir Standard Prestasi PAK21 JPN Johor : Day 2


Bengkel Kerja Dokumentasi Akhir Standard Prestasi PAK21 JPN Johor : Day 2. Setel aje bengkel kat kulai terus gerak balik ke BTPN. Sambung setelkan template. OKlah. Dah setel draf awal. Tunggu bahan tambahan lagi dari peserta.

Isnin, 16 Januari 2017

Bengkel Kerja Dokumentasi Akhir Standard Prestasi PAK21 JPN Johor


Bengkel Kerja Dokumentasi Akhir Standard Prestasi PAK21 JPN Johor. Tadi. Seharian kat BTPN. Setelkan dokumen akhir PAK21 ni la. Aku ni lebih pada susun atur dan grafik. Dah lama kot aku tak sentuh bab ni kan. Semak nyer semak. Aku kena install la indesign. Layan jap install sambil setelkan analisa takwim JPN Johor. Setel ja. Terus aku recreate logo konsep PAK21 tu. Simetrikan balik. Siap setelkan terus fail vektornya. Senang kan. Lepas ni pun kan kena masuk buku jugak. Setel bab tu. Mana yang dah siap aku tempek dulu dalam templet. Sesambil dok rancang rekabentuk dia nanti. Petangnya dah setel design sebenarnya. Dalam pada dok send fail kat mus. Layan pulak memember nengokkan elfie. Drone terkocik yang tengah glamer tu. Sekali tutup baru perasan fail tak abis hanto lagi kat si mus rupanya. Nanti malam la send semula. Kekeke. Ni semua salah elfie ni.