mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Hasil Tangkapan di Rengit. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Hasil Tangkapan di Rengit. Papar semua catatan

Sabtu, 30 Jun 2012

Hasil Tangkapan di Rengit

mknace unlimited | VTech V.Smile System
Vtech vsmile + spongebob
Ni ler hasil tangkapan aku kat rengit. Aku belanja RM60 untuk ketiga tiga benda nih. First thing yang aku beli adalah Vtech grow and go ride-on system nih. Yang macam kereta buruk jer tuh. Aku dapat ngan harga RM30. Aku beli pasal dia barang Vtech. Vtech ni antara jenama permainan yang made in UK, n sah aku dah check sebelum beli tadi. Bila balik mama bebel gak, barang cenggini gi cari kat kedai gelang patah pun dapat. Sekali dah guna, hmmhmmhmmm baru tahu yerkk.. Tu sib baik aku tak jumpa barang fisher price tadi. Kalau takkk... Hasil kedua adalah bantal yang bakal jadi busuk tu. Pasal dia kasi sebijik RM10 aku amik jer dua. And lastly, hasil yang memang aku tak sangka Vtech vsmile. Aku dapat dengan harga RM10 pasal tak tahu kondisi. Tapi sepanjang aku pakai vtech. Hentak, jatuh,hempas; setakat ni semua vtech aku masih elok dan berfungsi. Beli, test dan memang betul telahan aku, berfungsi dengan baik. Cuma lepas ni kena beli direct karen. Bateri C susah nak cari dan harga dia makaih.. 4 biji RM20. Tak kose aku... Barang ni memang aku pernah janji nak beli kat iqa kalau dia dapat nombor satu. Kalau korang tak pernah tengok, gi jusco. Kat situ ada satu tv yang sentiasa jadi tumpuan kebudak. Haaa.. tu la dia vsmile ni.

ps : aku nyaris nak beli satu xbox dengan harga RM50, tapi tak jadi sebab aku kena beli controller dia asing. Hmmm kalau full set memang aku dah sambar... memang giler lah rengit. Terbaeekkk!!!!



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

mknace unlimited | VTech grow and go ride-on system
ni untuk ziqri
mknace unlimited | VTech grow and go ride-on system
dia ada mode stand alone dan mode ride on. ada satu device yang akan detect dan ubah permainan dia.
mknace unlimited | VTech grow and go ride-on system
roda tu boleh tukar jadi mode rock on
mknace unlimited | bantal
bantal bucuk rm10 satu
mknace unlimited | VTech grow and go ride-on system
habisss... dah mula racing dah.. ada 3 mode permainan
mknace unlimited | VTech grow and go ride-on system
tang snap lampu dah tukar .. chaiiitt
mknace unlimited | VTech V.Smile System
vsmile... berfungsi
mknace unlimited | VTech V.Smile System
dah tau berfungsi baru kita taruk game kan
mknace unlimited | VTech V.Smile System
yup... tip top condision
mknace unlimited | VTech V.Smile System
semua kebudak happy ngan hasil tangkapan untuk diaorang kali ini