mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label 2010 dividen. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label 2010 dividen. Papar semua catatan

Rabu, 5 Januari 2011

Jom gi nengok ASB

Klik untuk gambar yang lebih besar
Gambo dingopi dari Qimie.com.. tumpang ngopi yerk..
Petang semalam, masa aku mc tu; sempat lagi aku gi nemankan mama gi bank, tu pun pasal mama yang bawak keter, aku nemankan sebelah jer. Kengkonon nak nengok la berapa banyak dapat dividen tahun ni kan, dan nak kuar sekali la. Sekali manusia... penuh macam sardin lam bank. Maybe aku memang jarang gi bank, terutama lepas umum dividen; so ni ler first time aku alami keadaan cenggini. Pergghh.. memang penuh bank tu, dengan kaunter yang handle ASB cuma dua. Kira memang tak dapat punya la kan. Tapi gagahkan diri jugak untuk amik nombor.

Sekali dapat nombor jeng jeng jeng.. 2166.. Nombor sekarang 2128.. Aiyooo.. Jam sekarang dah kul 3.15 petang. Tanya akak tu. Urusniaga tutup pukul baper kan. Kul 4. Mampus.. memang sahih la tak dapat. Tapi saja nunggu jugak. Dan akhirnya tepat jam 4.00 petang.. nombor dilayan adalah.. 2154.. Kim salam jer la.. Check minggu depan ajer la..

Enjoice...Sharing is power!!!