mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label 6 tahun. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label 6 tahun. Papar semua catatan

Ahad, 29 Disember 2013

Kanak-kanak 6 tahun koma selepas terjatuh dari buaian 'Euro Wheel'

Kanak-kanak 6 tahun koma selepas terjatuh dari buaian 'Euro Wheel'. Semoga selamat hendaknya.

Kanak-kanak 6 tahun koma selepas terjatuh dari buaian 'Euro Wheel'
Georgetown:Seorang kanak-kanak berusia 6 tahun koma selepas terjatuh dari buaian 'Euro Wheel' di tapak pesta di Sungai Nibong, awal pagi tadi.
Dalam kejadian kira-kira jam 1 pagi itu, kanak-kanak terbabit yang mengikut bapanya berniaga di tapak pesta berkenaan dikatakan menaiki buaian gergasi itu sebelum lampu dan bekalan elektrik dimatikan.
Panik dengan keadaan itu, kanak-kanak terbabit dikatakan membuka pintu sebelum dia terjatuh dari ketinggian yang mencecah hampir 30 meter.
Berikutan itu, dia mengalami kecederaan organ dalaman dan kini masih koma dan dirawat di Hospital Pulau Pinang (HPP).
Susulan daripada itu, bapa mangsa membuat laporan polis berhubung kejadian terbabit kira-kira jam 4 pagi tadi.
Sementara itu, Timbalan Ketua Jabatan Siasatan Jenayah negeri; Asisten Komisioner Nasir Salleh mengesahkan menerima laporan berhubung kejadian itu.

Khamis, 21 Jun 2012

Kek Harijadi untuk Syafinaz

mknace unlimited™ | Birthday Cake Angry Bird Syafinaz
Acara mencontiang kek
Masa balik sempat singgah Mydin. Belikan jajan untuk adik inaz celebrate birthday dia sama kengkawan dia esok. Ingatkan nak beli sekali kek kat Mydin. Sekali kek dah habis. Nasib baik ingat ada satu lagi kedai kek kat gelang patah. Terus singgah kat kedai kek hana ni.

Tengok nyer tengok rasa kek blueberry angry bird ni paling sesuai untuk adik inaz. Terus jer beli. Kek sekilo ni harga dia RM50. Belasah ajer la. Tu la.. ni la kes lupa tarikh paling teruk bagi aku. Aku leh gabung awal birthday mama ngan hujung birthday aku.. jadi ler 27. Haru tul... ingat pakkkciikkk... jangan lupa lagi... dah menanda dah pun lam google calender..




Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

mknace unlimited™ | Birthday Cake Angry Bird Syafinaz
Detail zooming in
mknace unlimited™ | Birthday Cake Angry Bird Syafinaz
The whole cake