mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label bangunan baru. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label bangunan baru. Papar semua catatan

Sabtu, 14 Januari 2012

PPD Johor Bahru 2012



Mulai 9 Januari lepas ppd johor bahru dah pun beroperasi kat lokasi baru ni. Kalau tak tau, cari jalan ke star atau sigs. Kami terletak betul betul sebelah star2, berdepan dengan sigs.

Pagi ni last unit berpindah adalah unit ict dengan unit kewangan. Setel semua. Minggu depan kira semua dah berada di sini. Bangunan lama kita serah pada btp.



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway

Jumaat, 7 Januari 2011

SMK Bandar Uda Utama : Site survey

Klik untuk gambar yang lebih besar
Design sekolah ni memang grand tul, modern tu.
Petang ni, diketuai oleh En. Hanafi; kita semua turun site survey sekolah baru yang bakal dibuka di daerah Johor Bahru ni. Sekolah Menengah Bandar Uda Utama. Design dia memang kelas. Dah macam design sekolah private. Boleh tahan. Cuma tengok work progress tu, macam tak sempat untuk siap bulan March ni. Tak tau la kan. Aku bukan kontraktor. Apa pun, memang aku suka stail senibina sekolah ni. Masa memula aku cari tadi pun, hampir terlepas; pasal tak sangka ni sekolah. Ingatkan bangunan kedai atau mall>>>>



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Penerangan awal berkaitan sekolah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kami masuk dari belakang, sebab depan banyak pembinaan berjalan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Satu satunya blok yang 3 tingkat, yang lain semua dua tingkat

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Bangunan pentadbiran

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Surau

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Laluan ke kantin

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Makmal sains

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Bangunan bengkel dan bilik bilik khas

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Laluan koridor

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tempat letak basikal

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ada gelanggang bola tampar dan bola keranjang

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Makmal komputer 1

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Bilik server

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Makmal komputer dua

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni tak tau bilik apa, bilik muzik barangkali

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kantin sekolah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pandangan dataran kejat

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kelas

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Bilik guru / ketua bidang / disiplin

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pandangan hadapan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Bilik kebal

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sesi penggulungan oleh En. Hanafi

Enjoice...Sharing is power!!!

Sabtu, 7 Ogos 2010

Bangunan baru Jabatan Pelajaran Negeri Johor

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Makin lama makin terserlah bangunan baru JPN Johor nih.. Tak sabar nak tunggu bila dah siap nanti..

Enjoice...Sharing is power!!!

Ahad, 4 Julai 2010

Bangunan baru Jabatan Pelajaran Negeri Johor

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Setiap hari lalu sebelah bangunan nih. Hari ni sesaja ja ambikkan gambo dia. Sekeping ja. Bukan apa sebagai kenangan. Tapi yang tak best sangat sebab tak berapa nak sama dengan gambaran pelukis. Yelah, sebelum buat lagi semua wallpaper, banner malah buku rekod mengajar pun pakai gambar bangunan ni. Dalam gambar tu lebih kepada full cermin, tu yang macam dah terbiasa dengan imej yang tu. Sekali dah nak siap.. nampak lebih batu dari cermin.. Tak kisah la.. Cuma gambaran asal tu memang payah nak hilang..

Enjoice...Sharing is power!!!