mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label sudah. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label sudah. Papar semua catatan

Isnin, 20 Oktober 2014

Berakhir sudah kontroversi GDEXku


Berakhir sudah kontroversi GDEXku. Alhamdulillah. Petang ni selesai juga akhirnya kontroversi bungkusan aku. Tu pun. dari 15 sampai 20 jugak. Kesnya. Bungkusan keluar 3 hari berturut-turut. Tapi. Tak pernah sampai ke tangan aku. Masuk hari ketiga. Bukan saja GDEX yang aku serang. Ngan Lazada. Ngan KPDNKK. Semua aku buat aduan dan follow through. At last. Semalam. Semua bagi respon dan pagi ni GDEX JB sendiri dah maklum akan pastikan hari ni jugak aku pasti dapat bungkusan aku. Alhamdulillah. Selesai semua. Hmmm... nak amik gambo lam ayor pun susah. Hish..

Khamis, 22 November 2012

Buah buahan sudah tiba

Satu demi satu barang dipesan dah mula tiba. Kali ni liamau dan epal pula sampai. Buah buah ni diambil dari pemborong kat tun aminah. Semua akan dimasukkan lam goodies bag untuk tetamu nanti. OK... keep on reading as i'm keepin' on hapdeting...








Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free