mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label class photo. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label class photo. Papar semua catatan

Selasa, 22 November 2011

Inaz's class photo

Lupa la pulak nak share gambar ni. Gambar kelas inaz.Ni teacher dia kasi hari Jumaat lepas, masa ambil kad kemajuan.


Published with Blogger-droid v2.0.1

Isnin, 5 April 2010

QClick! outing - Taman Bukit Indah Recreation Park

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besarHari sabtu yang lepas, aku bawak bebudak ni merayap ngan kamera memasing. Tujuan utama nak wat kelas amik gambo. Tujuan kami adalah taman rekreasi kat bukit indah. Nampak cam something kat situ.

So, berkobar-kobar la kami pergi kat situ. Sampai jer terus parking. Tak sempat mati enjin, dedua balqis dah meluru kuar. Adooaii.. nampak sangat outing ni akan lebih ke main. Hahahaha.. Dah nama pun bebudak. Last-last kasi jer ler dedua main pepuas dulu.

Pas setengah jam aku ajak dedua merayau sekeliling taman nih. Leh tahan gak besarnya. Habis sumer kami ronda. Agak mengecewakan gak la, sebab taman ni dalam proses pembangunan semula. Nak cari bunga?? Jejarum ada la, tu pun hidup segan mati tak hendak. Kolam?? Parit besar ada.. Takpa.. kita kasi can.. Nanti bebila kita return balik sini. Kemudahan lain semua agak memuaskan. Agak memuaskan sebab tak terjaga tapi memang ada dimana-mana..

Nak tengok hasil QClick! ??? Tunggguuu!!!..

::Klik untuk cerita penuh::





©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Bebudak mana yang tak tergoda dengan playground sebesar nih...

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Pi la main puas-puas dulu..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Last-last aku jugak yang amik gambo lebih-lebih.. hahahaha

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Amboiii.. seronok menjelajah..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Dah siap menggelongsor dah tu..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Ni playground kedua lak.. pergghhh..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Gayut jangan tak gayut..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Lepak jap kat pokok.. yang best.. aku tak perasan lagi lens aku dah ter'manual'.. hahahaha..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Dah perasan sudah terlewat.. pokok ni jer la jadi mangsa..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Lepak jap amik nafas.. penat ni nak sampai sini..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Adik dah penat sangat gamaknya nih..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Eheheh.. iqa nampak jusco.. adik nampak bukit indah.. amik jangan tak amik..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Haaa.. jom gi arca ni pulak..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Siap dah lari pergi baca kat sana lagi..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Dah lama rupanya tempat nih..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Portrait mode..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Tu dia binaan dia..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Cari kolam.. parit ni jer yang ada.. cheeeiittt!!!

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Iqa dok ngambik gambo arca..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Apa lagi yang ada kat sini ni haaa..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Belek-belek jap hasil sebelum bermain seken round punya..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Seken round here we come..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Aku lepak sini la jap.. penat weehhh..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Menggila jap ngan permainan nih.. habis aku wat cam flying fox bebudak nih.. hahahaha..



Enjoice...Sharing is power!!!

Rabu, 29 Julai 2009

SKTTA's Class photo for printing



Hish.. makin lemau la pulak laptop ni. Bukannya apa, harddisk dah full. Mana taknya, dengan foto yang ntah baper banyak, fail PSD lagi, pastu aku pun tersilap save ke C drive plak tu semalam. Berejam ler aku mengadap laptop ni. Aku perasan pun dah lambat sangat. Apapun inilah semua foto yang akan dicuci nanti. Tang warna senang jer, Ah Liang, kaler kasi adjust aaa masa print!!! Hehehe.. Tapi rasanya balik KL baru leh anto ni. Lembab tul la aku hari ni



Selasa, 28 Julai 2009

Gerak Gempur Tahun 6



Baru dapat call tadi dari Bain. Dapat surat tak. Entah, aku tak check pun lagi kat pejabat. Ye ker. Baru nak turun dari kelas dapat call lagi. Iskandar lak yang telefon. Rol, ko free tak hujung minggu ni. Pasal apa. APC hari Sabtu la. Ye ke. Aku maybe kat KL, tu pun kalau ada surat la. Ye ke. Tu antara perbualan aku hari ni. Tu yang bini aku selalu cakap tu. Masa aku kat SBP itu hari pun tak sesibuk cam masa aku dah kat sekolah biasa kat JB ni. Apa-apa la. Masa dalam perjalanan balik ke Makmal, kak Mahdalena lak panggil. Sabtu ni free tak. Tak tau nak cakap la kak.. Ada program untuk tahun 6. Tengok la macam mana keadaannya.




Penggambaran kelas SK Taman Tun Aminah



Tarikh : 27 Julai 2009
Masa : 7.50 pagi
Tempat : Dataran Kejat

Slideshow