mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label makan malam. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label makan malam. Papar semua catatan

Isnin, 14 Mei 2012

Makan malam di ekspo pendidikan

Malamnya keluar ke tapak pameran pendidikan. Makan malam kat sini. Sayang, banyak pameran berkaitan pendidikan dah tutup. Hmmmm... Kedai makan quite ok. Makan kuey tiow daun simpok. Singgit ja harga dia. Perghh... Pastu makan burger spesel lagi. Memang melantak sehabis baik malam ni. Key... Jumpa esok.

Sabtu, 4 Disember 2010

KIK 2010 - Majlis Makan Malam

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 1 Disember 2010
Masa : 9.00 malam
Tempat : Ballroom beso, Hotel Premiere, Klang
Mood : Belasah ajer la

Setelah puas tido satu hari.. hehehe.. group pengurusan ja yang masih ada pembentangan, grup teknikal semalam lagi dah setel sumer.. malam ni ada majlis makan beso kata orang cine.. So semua turun bersama. Pasal cik jamal ada bagi something pada kitaorang semua sekali. TQ beri beri mach cik jamal..

So semua pakat turun ke bawah. dan team kami la yang paling last masuk. Dah la tu, sempat lagi mengambik gambo kat luar.. Sungguh nakal sekali bebudak ni semua.. Acara malam ni memang best. Pembukaan oleh bebudak sk gelang patah yang kitaorang import sekali memang dapat pujian malam tu, diikuti ngan dikir barat yang best.. Yang tak best.. of course.. makanan dia la..

Pastu, last sekali; upacara bagi hadiah khas pun dibuat. Sib baik Kluang ada juga menang. Ada jugak nama JPN Johor naik.. alhamdulillah..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Jom kita sesakkan lif tu.. Tak dapat bayang camner nak balik esok.. semua pakat dok tingkat atas lak tu.

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Team dari BPG.. Tak sangka cik ajni kita ni dah masuk sini.. hebat hang la ni no

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni dari SBP.. cam biasa.. bekas bos lama den dulu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tetamu kehormat pn dah sampai..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Acara pun bermula dengan persembahan dari bebudak sk gelang patah tauu..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Fasilitator kitaorang bersama dengan fasilitator yang lain

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Team impak ppd johor bahru

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah leh amik makanan dah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dalam tak best pun hampir licin jugak pinggan tu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Team dikir barat yang best

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Katanya mat salleh.. tak tau la pulak aku kan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Belasah bang belasah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Wakil setiap team mesti ada untuk lagu wajib wau bulan nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sampai sini dulu ya

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni la apa yang cik jamal kasi tadi.. TQVM.. cam tak kena la pulak aku pakai jam beso cenggini.. tapi nak seragam nyer pasal.. belasah ajer la..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ucapan perasmian

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pemenang kumpulan dengan disiplin terbaik.. SWAN dari sarawak (Teknikal)

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Best montaj tak ingat aku dari mana.. tapi dari grup pengurusan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pakaian terbaik (Pengurusan) agaknya la

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Yang ni best presentor.. dari grup teknikal.. nama team tak reti aku nak sebut

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Best personaliti dari core (teknikal)

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Best Fasilitator dari Ezi-D (Pengurusan) Johor mari aaa..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
OK.. joget penutup

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sekali lagi dari sk gelang patah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Jom semua pakat join

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Penuh tu atas pentas..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Best malam ni.. yang tak best makanan ja

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Jumpa lagi tahun depan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Team impak bergambar bersama

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Team ezi-d

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
OK.. packing semua.. kita sambung makan kat luar..

Enjoice...Sharing is power!!!

Rabu, 6 Oktober 2010

Benchmarking Ganu - Timeout #2

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 4 Oktober 2010
Masa : 7.30 malam
Tempat : Kuala Terengganu
Mood : Aku penat tapi agak happy la

Balik jer tempat penginapan terus terlelap. Lepas semayang maghrib terus gerak ke bas untuk sesi makan malam.. Haii.. pening kepala.. Nak gi makan jer dah setengah jam. Sampai ke Pantai Batu Buruk lagi. Belasah jer la. Lepas setel jer semua, pakat dah cedera parah. Nak beli panadol dan sesikit kelengkapan yang tak cukup, berenti jap ke Sebeng Eleveng. Sekali ntah camana la pulak leh berenti kat Dataran Syahbandar ni ntah. Adoii.. penat weii. Layan jer la. Balik jer bilik semua pakat telan panadol terus hanyut..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
8.20 malam.. Tiba ke tempat makan.. apa apa aje la

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sakan bersembang tuh

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Order bang jangan tak order

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Aku memang tak leh makan banyak kerang ni.. nanti darah naik.. tapi aku makan melantak jugak..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Makanan kami yang pelbagai malam ni

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Cam biasa.. mesti order mee ladna.. tapi sini dia pakai koey teow.. masam sikit.. 3 bintang jer

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Licin semua.. esok tau la nasib kau.. melantak lagi

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Takkan dah pening bang

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
9.40 malam .. Acara beli eno, panadol dsbnya

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
9.50 malam .. sekali berenti la pulak kat Syahbandar.. ni berlatar belakangkan makam diraja

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Siap ada tarian tu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ramainya pengunjung

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Biasa biasa jer.. cari t-shirt tulis tengganu pun tadak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sempat lagi deme ni buat sesi potosut

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Bila nak gerak ni

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Cam biasa la

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Jom balik dah jom.. kepala aku dah kenoning ni weiii

Enjoice...Sharing is power!!!