mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label sistem pengurusan pendidikan johor. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label sistem pengurusan pendidikan johor. Papar semua catatan

Rabu, 30 Mei 2012

Logo latest SPPJ

Ni yang paling latest aku godak. Hehehe. Just update sikit dari dulu. Tetiba nak buat bulan tu gaya belang tarung. Gantikan titik j dengan bintang. Sebenarnya logo ni sekadar font singkatan nama sistem dengan berlatar belakang bendera johor. Kali ni tetiba aku rasa nak boldkan bulan dan bintang. Tu yang terus keluarkan dari just latar pada logo sebelum ini kepada ditonjolkan dalam logo terkini. Ada pandangan???

ps : si firdaus a kata logo no cam logo kapten amerika. Chaittt... Mu ni Amààreekààà tul bak kata johan.. Kuikuikui...

via tab7jer

Selasa, 10 April 2012

SPPJ : First concept logo

Just simple typo, blend dengan design bendera johor in wave. Memang sangat simple. Lebih pada draft awal. Kalau tak mula langsung lagi tak bergerak. Better simple dulu dari tiada. Need a lot more adjustment.