mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label manga. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label manga. Papar semua catatan

Khamis, 21 Ogos 2014

Sesi santai bersama Ronoroa Zoro


Sesi santai bersama Ronoroa Zoro. Sesekali gedik gedik santai ngan zoro. Lama tak amik gambo. Ngeh ngeh ngeh. Layan ajer la. Setakat sebelah tangan pegang dia, sebelah lagi snap. Hahahaha.

Rabu, 21 September 2011

Liar game the final stage

Semalam boleh datang la pulak mood untuk layan manga based movie. Tetiba jer. Memang dah lama pun tak layan manga nih. Minggu lepas kebetulan download movie gantz, versi hd. Tu pun tak layan lagi. Yang peliknya aku lebih tertarik nak layan liar game dulu. Kalau korang perasan aku ada mention pasal manga ni dulu. Memang lebih tertarik ngan movie ni dulu.

Cerita cam biasa, memang terbaeekkk!!!! Aku ngan iqa leh layan kusyuk tuh. Durasi masa 2 jam. Yang best pasal macam macam benda yang tak jangka akan berlaku. Akiyama as always la. Memang tak boleh baca apa yang dia akan buat. Walau terkeluar dipertengahan, watak yokoya diwujudkan semula just untuk masukkan semula akiyama lam game. Nao macam biasa, gadis naif yang berjaya satukan semua orang untuk jadi the first team menang game ni. Apapun aku suka sangat. 4 and the half star for this cool movie.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Ahad, 7 Jun 2009

Manga on a cool Sunday Morning




Pagi ni bangun lega sikit. Pasal dah tinggal satu jer lagi majlis. Dah leh enjoy sikit la. So dapat la check emel and everything. LAst kali check manga la. Dah lama gak tak baca. Sekali nengok list, aku nyer manga semua ada hapdet.. Bestnyer..


Eye Shield Chapter 332

At last, permainan antara Amerika dengan Jepun berkesudahan dengan markah 45-45. Seri. Taktik Golden Dragonfly (tiga orang dengan taktik Dragonfly) diikuti dengan Cerberos Dive (tiga orang dengan taktik Devil Bat Dive) yang digelar sebagai Holy Trinity sebab semuanya dibuat bertiga; berjaya menewaskan Mr.Don. Kedua-dua team memang tak puas hati lagi, walaupun dah diumum kedua-dua sebagai pemenang dan MVP jatuh pada Sena.



One Piece Chapter 545

Semua dah lepas dari kurungan. Apa yang best, memang lawan gegiler. Maggelan memang tak puas hati sebab maruah dia sebagai ketua kurungan paling kebal dah tercalar. Semua yang menahan habis kena Hydra. Termasuklah Iva dan Inazuma. Sekarang medan pertarungan sudah berubah ke level 1, level paling atas. Semuanya sudah berkumpul disitu.



Liar Game Chapter 76

Kemenangan yang sejati yang diidamkan oleh Kikuchi ternyata tak jadi kenyataan. Kepantasan matanya masih tak dapat melawan strategi Akiyama. Akhirnya pasukan Timur telah memenangi pertarungan kedua. Sekarang pertarungan General cuma sekadar pemanas untuk pasukan Timur.



Gambling Emperor Legend Zero Chapter 51

Pertandingan Anchor semakin menakutkan. DJ semakin menggila memberi soalan. Target utama supaya Zero menjadi kecewa dengan 2 orang rakan sepasukan yang sememangnya tidak dapat menjawab langsung soalan yang DJ berikan.



Click here for more manga



Chiaoooo...
_________________________________________________________________________
Mohamad Khairul Nizam | 07-5101621 | 0163176350 | 0136042404 | mknace@gmail.com

Khamis, 26 Mac 2009

Kamen Teacher

Photobucket

Aku baru jer start mengikuti manga ni
Kamen Teacher
For Sure Kamen means bertopeng
So the meaning is Guru Bertopeng

Memula baca jer cambest lak manga ni
Kisah sorang guru ditempatkan disebuah sekolah nakal
Dia mendaftar bersama-sama "rakan" misterinya
Seorang guru yang bertopeng..
Dua-duanya handle kelas 2C yang terkenal kenakalannya
Tengok cara kamen teacher handle bebudak memang ganas
ajak lawan bola 4 lawan 1
boleh guna apa saja senjata
sedangkan dia pakai bola sahaja
teruskan membaca untuk mengetahui kisah selanjutnya

ps: aku rasa dua-dua orang yang sama, cuma perwatakan berubah selepas dia pakai topeng. Aku rasa la kan..