mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label email. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label email. Papar semua catatan

Selasa, 3 Disember 2013

Testing posting from email again

Lama la pulak tak nulis. Too busy... so, nak try semula live blogging. Pasal app blogger a bit tak guna, so,  aku guna the next opsyen... through email... wokey... see you tomorrow...

Ps : sesaja jer taruk gambo piza ituhari... ekekeke



Sent from Samsung Mobile

Sabtu, 4 September 2010

Cerempet tul la

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 4 September 2010
Masa : 9.20 malam
Tempat : Depan komputer den
Mood : Bingai tul la mangkuk nih

Memang mangkuk tul la mangkuk nih.. dah la hack aku nyer google akaun. Kan dah habis aku nyer gmail sama blogger tak leh masuk; sebabnya google dah sekat pasal dia kesan aktiviti spamming yang menggila. Nak tak nak kena contact google dan tak sampai 5 minit dah setel semua. Tengok la apa yang dah dia send.. Memang menggila dia hantar spam kat akaun lain yang pernah contact aku.. So sesapa yang dapat emel spam tu.. Abaikan saja.. Hampeh tul si hacker mangkuk nih.. Nyusahkan orang jer.. Cit podah..

Enjoice...Sharing is power!!!