mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Kursus Peningkatan Profesionalisme Emis Online Negeri Johor 2012. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Kursus Peningkatan Profesionalisme Emis Online Negeri Johor 2012. Papar semua catatan

Khamis, 10 Mei 2012

Kursus Peningkatan Profesionalisme Emis Online Negeri Johor 2012 - Penutup

Semalam hari last untuk semua JU negeri di Kolej Matrik ni.Alhamdulillah. Semua berjalan dengan lancar. Lepas ni boleh la buat kursus untuk guru data di daerah masing masing.



Bangunan utama



Bilik kuliah di tingkat 3, actually



Taklimat terakhir



Isi borang borang berkaitan




Lepas ni ada kuiz... pop kuiz




Sesi menjawab kuiz




Ni geng JB nih.. nampaknya ada 3 bunga ja lam JU negeri..




Penyampaian sijil penghargaan pada team eprd kl. Apasal aku nampak so chubby.. hehehr




Team JU EMiS negeri




Jumpa lagi di Pasir Gudang, hari ini.


Posted via Blogger PC edisen

Selasa, 8 Mei 2012

Kursus Peningkatan Profesionalisme Emis Online Negeri Johor 2012

Pagi ni, selepas semua urusan dengan pengarah; langsung aku ke sini. Nak tengok suasana kursus dan tempat. Bukannya apa, sekali tetiba esok ada aral, sekurang-kurangnya aku dah jengah la jugak kan tempat ni. So far so good. Cuma dari tempat penginapan a bit down to student's life balik la kan. Ye lah. Apa yang dapat you expect dari kolej yang baru tukar dari sekolah teknik sebelum ni kan. For sure la kan.



Nice place actually, for me la. Dengan langit cemerlang pulak tu hari ni.



Cik Azlin dan Encik Rahim dari EPRD sebagai penceramah.



Asrama yang menimbulkan a bit kontroversi.



Kursus untuk sesi petang diteruskan lagi.


Posted via Blogger PC edisen