mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label makan. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label makan. Papar semua catatan

Sabtu, 23 Julai 2016

Bihun Sup Pak Tam


Bihun Sup Pak Tam. Sampai Putrajaya ngam ngam lebih sikit pukul 1. Nak gi meeting, masa rehat. Sama la jugak nak gi check in kat rumah transit. So. Kita makan dulu. Cam biasa. Kat Presint 9. Dekat sikit ngan rumah transit tu. Selera lebih ke nak kan mihun sup. So. Cam biasa lah ye. Yummy.

Sabtu, 24 Oktober 2015

Otak Otak JB bersama Ucu

Otak Otak JB bersama Ucu

Otak Otak JB bersama Ucu. Ucu datang petang tadi. Langsung buat sesi bako bako. Otak otak JB. Satu 19 sen. Beli 50 keping. Layankan aje.

Sabtu, 28 Disember 2013

Sesi makan cendol

Sesi makan cendol kat depan jalan utama. Dahaga pas main lompat lompat tadi.

Jumaat, 20 Disember 2013

Larkin sentral

Larkin sentral. Singgah sini untuk makan dan solat jemaat tengahari tadi.

Jumaat, 16 Ogos 2013

Hari yang membosankan


Hari yang membosankan. Ingatkan semalam dah abih bosan dah. Rupanya, hari ni lagiii bosan. Dok baring, makan, ubat, tido, dan ulang semula apa yang aku dah tulih tu. Yang pelik tu, perut asyik lapo jah. Tak pernah lagi aku rasa cenggini sebelum ni. Jangan aku naik kije minggu depan bersama lemak lemak baru yang berjaya diternak sepanjang aku MC ni udah ler...



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Khamis, 23 Mei 2013

Edisi terlepas : Majlis Makan Malam bersama TPM di Seri Satria, Putrajaya


Edisi terlepas : Majlis Makan Malam bersama TPM di Seri Satria, Putrajaya. Ni memang entry lama. 9 Januari tuh. Bukannya fokus pada majlis makan malam tu, tapi behind the scene. Dari mula kami sampai ke sana, sampai la kami balik semula ke Johor. Yang part majlis tu dah masuk dah pun dedulu. Ahahaha... Yang ni saja masukkan lewat-lewat sikit.

Aktiviti semalam


Aktiviti semalam. Hmmm.. apa yang dibuat semalam ahh.. Memula pergi lelepak tajri. Balik rumah mama paksa makan malam. makan seafood bagai. pastu... buat kelas blogging. Ahahaha... mementang baru belajo buat blog, dah kena ajar supaya blog mama cun... meme la kena cari templete lain kan. mana la kelas pakai yang stenderd. ajo wat link, masuk gambo, label dan... pastu tido la... penat..

Isnin, 10 Disember 2012

Ucus : wedding gown

Next!!!























































Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free