mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label pesta buku. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label pesta buku. Papar semua catatan

Ahad, 1 Ogos 2010

Jom Ronda-Ronda : Pesta Buku Johor 2010, Danga City Mall

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pagi ni kami ke Danga City Mall. Kalau dulu tempat ni namanya Best World. Kata orang takde tempat parking, tapi nengok kat basement bersepah jer tempat.. Pelik pelik. Parking dekat-dekat ngan lif. Bukan apa, senang nak angkut barang.

Sampai jer pesta buku ni terus kami melilau. Cam biasa, banyak salesman yang dok kerja menarik pelanggan jer ke tempat memasing. Lepak jap kat grolier dan unik. Dedua ni memang best. Harga pun best. Tapi depa dah pandai lani. Main juai ikut pakej.. Mana nak beli kalau dah lebih 1k. Pikir-pikir memang la bagus, tapi harga tu terlampau menawan sangat. Lepas tu, cara pembayaran pun agak tak meyakinkan. KIV la dulu. Apa pun mesti pergi punya ke sini. Best..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Enjoice...Sharing is power!!!

Sabtu, 15 Mei 2010

Ziqri's day out



Ni lagi lama sebenarnya.. Masalah sebenornya, bila haplod ke Youtube pastu tokleh. Bengkerk tul. Last-last aku convert jadi mpg. Dekat separuh saiz dia turun. Haplod balik. Alhamdulillah.. Kira halal la. Tapi memang quality drop sikit la kan.

Ni kes sesaja jengjalan kuar. First time kuar ngan Ziqri sekali. Pi Angsana, Pi Tesco, tah memana lagi la kitaorang merayap. Balik memang penat giles.. Konon nak beli stroller, last-last hapah pun tak beli. Merayap jer lebih..

Enjoice...Sharing is power!!!