mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label APC. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label APC. Papar semua catatan

Isnin, 3 Ogos 2009

Majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang daerah Johor Bahru 2009



Baru dapat haplodkan gambar sekitar majlis APC daerah JB. Boleh tahan penatnya. Lenguh tangan ngan lutut. Mana taknya 580 penerima anugerah. Huhuhu. Majlis ini dijalankan bertempat di SJKC Kuo Kuang 2 bermula jam 7.30 pagi lagi. Aku sampai jam 7.5 pagi. Ingatkan takde orang lagi, rupanya dah ramai beratur untuk pendaftaran.







Aku sampai saing ngan Kak Zi. Pas nengok pentas dan adjust kamera sesikit, gi kat bawah jap beborak ngan Kak Zi sampai la geng-geng lain sampai. Lepas habis jer majlis terus jer gi makan dulu kat KIPmart. Ntah, aku sendiri tak tau mana lagi tempat best selain Singgah Selalu kat situ.







Dah tu aku terus bawak semua gi makmal aku. Transfer gambar, buat pemilihan; lastly buat templet untuk hantor printing. Tapi kena juga buat cropping ni. Nak wat camner kan.

Foto Montaj


Ahad, 2 Ogos 2009

Majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2008 - prolog



Hish.. penat dari mesyuarat verifikasi pun belum habis lagi. Sesampai jer rumah terus landing tak ingat dunia. Pagi ni ada job la pulak amik gambo penerima APC. Layan aje la. Petang karang kot baru boleh haplod gambo-gambo majlis ni. Ni si Syafiqah dah ajak jengjalan cari makan ni. Sian dia. Semalam kengkonon nak makan sea food kat saujana. Last-last bungkus bawak balik jer.. Hari ni jalan ajer le ke JB katering..

Laporan penuh