mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label bersalin. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label bersalin. Papar semua catatan

Sabtu, 18 Ogos 2012

Dah bersalin dah si belang nih

mknace unlimited™ | cat delivering kitten in an alley
diam tak diam dah beranak dah si belang nih
Si belang dah beranak masa kami sibuk menyimen laluan masuk tadi. Sekor sekor keluar dalam sela masa yang aku sendiri tak jangka. Memula 2, petang sikit 5. Rasanya tu aje kot. Harap dapat membesar ngan baik la kan... Kucing kat tempat aku ni ganas sikit. Kalau tak jaga bebetul, habis dikekahnya..



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

mknace unlimited™ | cat delivering kitten in an alley
la.. dah beranak.. kat cecelah dinding lak tu
mknace unlimited™ | cat delivering kitten in an alley
try masuk, ngam 
mknace unlimited™ | cat delivering kitten in an alley
try mendekati
mknace unlimited™ | cat delivering kitten in an alley
si hitam ni agak aktif

mknace unlimited™ | cat delivering kitten in an alley
ni baru dua, ada lagi nak kuar ni bang

mknace unlimited™ | cat delivering kitten in an alley
sikit sikit dia lahirkan anak dia

mknace unlimited™ | cat delivering kitten in an alley
sempat menjeling tuh

mknace unlimited™ | cat delivering kitten in an alley
latest update : 5 kitten altogether

Ahad, 14 Mac 2010

Aku glamer lagi

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besarMalam ni aku la orang yang paling glamer kat aras 3 Hospital Pakar Puteri ni. Glamer di kalangan nurse tu. Jangan main-main. Mana taknya.. aku berjaya pitam dengan cemerlang sekali lagi lepas mama bersalin tadi. Iqa aku dah pitam. Glamer kat Spital Tanjung Karang. Adik aku tarak papeyeiii.. So tu la sebab Dr. Noraini sesaja angkat terus Zikri depan aku seraya berkata.. Ni anak awak ni.. Ayoyo.. Aku memang dah kenoning kepala dah, sebab mama nyer tangan kan ada cucuk masuk induse tu.. Aku dok tahan kepala ni dari tadi lagi. Bila Dr. Noraini hulur jer Ziqri, aku memang dah tak tahan lagi.. Aku dah rasa dunia dah berpusing.. Nurse cam biasa terus sambut aku, hahaha.. Sejarah Tg. Karang berulang semula.. Cuma takde la sampai satu wad bersalin cam dulu.. Dapat urutan percuma.. Dapat dok kat kusi spesel.. hahaha.. Sampai aku nak azankan Ziqri pun nurse dah tak kasi lagi..

Lepas dia dah bersihkan Ziqri kat nursery, baru dia kasi aku masuk untuk azankan. Pastu mana-mana aku gi malam tu, semua nurse akan tegur.. Dah OK dah..?? OK.. Glamer lagi la aku ni.. Apa pun.. aku rasa yang kali ni memang gegiler super duper yummy nya hebat. Lebih hebat dari kes aku pitam kes denggi itu hari, walaupun yang tu memang sahih aku terus terjelepuk ke lantai..

Yang ni aku rasa aku ambik masa paling lama nak recover.. pasal apa.. masa aku nak azankan zikqi, nurse tu tanya aku.. dia lahir jam baper.. aku cakap baru jap tadi.. sekali nurse tu cakap bukan 5.39 ker.. yeker.. sekarang jam baper.. dah 6.30 la dik sekarang nih.. haaahh.. bior betui..








Enjoice...Sharing is power!!!