mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label verifikasi. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label verifikasi. Papar semua catatan

Selasa, 11 Ogos 2015

Bengkel Kerja Verifikasi Data dan Maklumat Sistem Pengurusan Sekolah (SPS) Bil.1/2015 negeri Johor


Bengkel Kerja Verifikasi Data dan Maklumat Sistem Pengurusan Sekolah (SPS) Bil.1/2015 negeri Johor. Alhamdulillah. Semua berjalan lancar. Verifikasi yang dijalankan menemukan kami dengan banyak perkara baru yang masih boleh diperhalusi dan ditambahbaik. Semoga kesahan data Johor akan bertambah baik dalam membantu pengurusan membuat keputusan yang tepat. Next... Meeting JPMN bil.3/2015. Wish us luck.

Ahad, 2 Ogos 2015

Bengkel Verifikasi Data Modul Pengurusan Sekolah, Sistem Pengurusan Sekolah JPN Johor Bil.5/2015


Bengkel Verifikasi Data Modul Pengurusan Sekolah, Sistem Pengurusan Sekolah JPN Johor Bil.5/2015. Alhamdulillah. Selesai jugak. A bit pack pasal buat sehari aje. 30 Julai ituhari. Dengan masalah yang ada. Memang ambik sedikit masa la. Apapun. Terima kasih kerana turut serta menyelesaikannya. TQ juga tuan rumah, SMK Bandar Baru Uda for the place.

Sabtu, 27 Julai 2013

Bengkel Verifikasi Data EMIS Johor Jun 2013


Bengkel Verifikasi Data EMIS Johor Jun 2013. Habis ja aku kat Hotel Sentral, terus gerak ke Hotel Puteri Resort; juga kat Melaka. Ni untuk sesi verifikasi data la pulak. Masa ni jugak kami meraikan sekali PM Muar yang akan bertukar semula ke sekolah. Read on...

Sabtu, 23 Mac 2013

My journey : Mesyuarat Verifikasi Data Emis Johor Mac 2013 - Part Tres

My journey : Mesyuarat Verifikasi Data Emis Johor Mac 2013 - Part Tres.
Dah tiba hari terakhir di sini. Alhamdulillah. Semua berjalan lancar. Ralat di hari akhir semuanya dibawah 20. Terbaeekkk!!!! setakat ini. Semakan ralat dan verifikasi dijalankan pada semua sektor yang terlibat sebelumnya. Semakan akhir bersama rendah. Tahniah pada semua yang terlibat, dari pegawai sektor yang datang bersama-sama kami, pegawai maklumat yang tak jemu-jemu menelefon sekolah, guru-guru data, pentadbir sekolah dan semua yang terlibat secara tidak langsung. Tanpa anda, kesahan data tidak akan dapat ditentusahkan oleh kami. Terima kasih atas bantuan dan kerjasama.

My journey : Mesyuarat Verifikasi Data Emis Johor Mac 2013 - Part Tres

My journey : Mesyuarat Verifikasi Data Emis Johor Mac 2013 - Part Deux

My journey : Mesyuarat Verifikasi Data Emis Johor Mac 2013 - Part Deux

Sambung hari kedua la pulak ya. Sesi dimulakan dengan verifikasi data spi, btp dan akp. Seterusnya disambung dengan data menengah. Sebelah petangnya diteruskan dengan verifikasi data rendah. Malam, kita sambung garis panduan jpms dan pk16. Yang penting, malam ini hamper separuh pm dah pakai windows 8 tuh...

 
sesi pagi : spi, btp dan akp

My journey : Mesyuarat Verifikasi Data Emis Johor Mac 2013

Hari rabu lepas, kena gi mersing untuk verifikasi data emis mac 2013. Gi ngan lan dan ayathul. Apa pun sebelah pagi tu setelkan kije kat pejabat dulu terutama bab pendidikan khas inklusif dalam apdm. kira ok ler. habis semua aku call pagi tu. hehehe... dah setel, lepak jap nunggukan kenderaan...

My journey : Mesyuarat Verifikasi Data Emis Johor Mac 2013
 
Sementara menunggukan lan dan ayathul, layan view jb dari tingkap utama bangunan jpn

My journey : Mesyuarat Verifikasi Data Emis Johor Mac 2013
 
Pastu, turun, dan lepak kat perpustakaan jap. Baca paper. Blackout. tukar baca e-paper

Rabu, 27 Jun 2012

bengkel verifikasi data emis jun 2012 johor : sesi 6 26 Jun 2012

mknace unlimited | bengkel verifikasi data emis jun 2012 johor
Sesi bersama SPI
Sesi terakhir untuk bengkel kali ini. Nampak banyak kemajuan dalam pengurusan verifikasi. Cumaa... Emis online pulak yang down hari ni. Apapun, memang bertambah baik, dan aku nampak banyak kemajuan dari segi pengurusan.



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

mknace unlimited | bengkel verifikasi data emis jun 2012 johor
Akan ada pertambahan 27 SABK baru untuk Johor
mknace unlimited | bengkel verifikasi data emis jun 2012 johor
Sesi bersama Prasekolah
mknace unlimited | bengkel verifikasi data emis jun 2012 johor
Sesi pemurnian masih berlangsung

bengkel verifikasi data emis jun 2012 johor : sesi 5 26 Jun 2012

mknace unlimited | bengkel verifikasi data emis jun 2012 johor
Sesi sebelah malam
Sambung lagi...



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Selasa, 26 Jun 2012

bengkel verifikasi data emis jun 2012 johor : sesi 3 26 Jun 2012

mknace unlimited | bengkel verifikasi data emis jun 2012 johor
bengkel verifikasi data emis jun 2012 johor
Sesi pagi 26 Jun 2012. Sesi verifikasi antara sektor.



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

mknace unlimited | bengkel verifikasi data emis jun 2012 johor
bengkel verifikasi data emis jun 2012 johor
mknace unlimited | bengkel verifikasi data emis jun 2012 johor
bengkel verifikasi data emis jun 2012 johor

bengkel verifikasi data emis jun 2012 johor : sesi 2 25 Jun 2012

mknace unlimited | bengkel verifikasi data emis jun 2012 johor
bengkel verifikasi data emis jun 2012 johor
Sambung sesi...

Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

mknace unlimited | bengkel verifikasi data emis jun 2012 johor
bengkel verifikasi data emis jun 2012 johor
mknace unlimited | bengkel verifikasi data emis jun 2012 johor
bengkel verifikasi data emis jun 2012 johor
mknace unlimited | bengkel verifikasi data emis jun 2012 johor
bengkel verifikasi data emis jun 2012 johor
mknace unlimited | bengkel verifikasi data emis jun 2012 johor
bengkel verifikasi data emis jun 2012 johor

Isnin, 25 Jun 2012

bengkel verifikasi data emis jun 2012 johor

mknace unlimited | bengkel verifikasi data emis jun 2012 johor
Sesi verifikasi petang 25 Jun
Petang ni bengkel verifikasi dah mula. Semoga kami dapat clearkan ralat sehingga ke tahap yang paling minima. Kalau boleh clear terus kan... InsyaAllah                                                            





Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

mknace unlimited | bengkel verifikasi data emis jun 2012 johor
Hotel Tropical Inn
mknace unlimited | bengkel verifikasi data emis jun 2012 johor
Sesi verifikasi petang 25 Jun
mknace unlimited | bengkel verifikasi data emis jun 2012 johor
Sesi verifikasi petang 25 Jun
mknace unlimited | bengkel verifikasi data emis jun 2012 johor
Sesi verifikasi petang 25 Jun