mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label sistem pendaftaran online. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label sistem pendaftaran online. Papar semua catatan

Khamis, 11 November 2010

SiSP1 masuk paper

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 11 November 2010
Masa : 6.00 petang
Tempat : Depan PC den
Mood : Tak tau nak cakap

Waa.. Hari senin lepas ada pelancaran sikit sistem pendaftaran awal kitaorang kat Pu Sze. Masa tu Pengarah JPNJ sendiri yang lancarkan. Wartawan pun leh tahan gak la. Cerita pasal sistem ni ada lam Sinar Harian, Oriental Daily News dan Sin Chew Daily setakat ni. Yang aku terkejut ada dua sebenarnya. Satunya pasal kat sinar dia taruk pic kami bertiga. Yang keduanya bila pengarah umum satu johor akan pakai sistem ni tahun depan. Ambik napas.. ambik napas..

Enjoice...Sharing is power!!!

Rabu, 6 Oktober 2010

Benchmarking Ganu - Pejabat Pelajaran Daerah Kuala Terengganu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 4 Oktober 2010
Masa : 2.15 petang
Tempat : Pejabat Pelajaran Daerah Kuala Terengganu
Mood : Hmmm.. Quite good

Boleh tahan jugak la. Tapi disebabkan berkongsi tempat dengan Wisma Persekutuan, tempat parking nampak fully loaded; kena pulak dengan tempat yang bebetul ditengah-tengah kuala terengganu. sama macam kat JPNT tadi, layanan yang diterima memang sangat bagus. Dia punya presentation pun menarik, banyak inovatif yang dibuat, yang paling aku suka sms infoblast tu. Balik nanti memang cadang nak try jugak la. Satu langkah kalau web sekali lagi kena hack kan..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
2.15 petang.. Kami tiba ke wisma persekutuan..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni la bangunan wisma persekutuan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
PPDKT terletak depan bangunan dia

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
asal dulu ni adalah bangunan jpn terengganu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Mula mengambil tempat

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ucaptama dari PPD

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah macam sidang akhbar pun ada.. penuh reporter

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni ler netbook kerajaan terengganu yang diagih pada semua pelajar terengganu tahun 5 dan 6 tu..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pindah ganu beh gak ni

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ucap balas dari Pn. Bahariah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Bertukar cenderamata

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni nak nunjuk kat orang kampung kata En. Lutfi

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Makan time

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Seronok sungguh wakil JB yer

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
En. Lutfi ngan tapai kegemaran dia

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah selesai semua..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sempat lagi kami interview pegawai maklumat dia..

Enjoice...Sharing is power!!!

Sabtu, 3 Julai 2010

Team Pembina SiSP1

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah lama jugak amik gambo ni. Tapi nak hapdet.. Perghhh.. sungguh lama sekali. Ni team pembina antaramuka pendaftaran umum SiSP1, sistem pendaftaran online tahun 1 daerah Johor Bahru. Memang dah lama dah gambo ni diambik. Masa ni memula meeting untuk pembinaan. apa yang patut ada and what so ever la.. Kini.. sistem tu dah pun berfungsi sepenuhnya..

Enjoice...Sharing is power!!!