mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Blok E14. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Blok E14. Papar semua catatan

Rabu, 5 Oktober 2016

Taklimat dan Cabut Undi Konvensyen KIK KPM


Taklimat dan Cabut Undi Konvensyen KIK KPM. Adess.. Kenoning lagi kepala aku. Tulis jap sementara nunggu Isya'. Pas ni nak sambung tido balik. Sejak balik dari sesi ni kat E14 tadi lain macam kepala aku memusing. Tanya Izeedin pun sama. Adesss. Apa la yang salah makan ni. So. Berbalik pada program ni tadi. Kami sampai ke lokasi lagi 10 minit sebelum jam 10 pagi. Tepat jam 10 pagi program taklimat dilangsungkan. Hmmm... Kelebihan pada jenis persembahan nanti. Nampaknya kena fikirkan sesuatu yang lebih fresh dan kreatif untuk kaedah penyampaian. Katanya setakat kaedah dan sebagainya juri akan semak terus pada dokumentasi. Apa yang penting kena sampaikan the whole idea a some sort of interesting way.

Setel taklimat sesi cabut undi pun bermula. Macam biasa, aku lebih suka dapat nombor satu. Sekali Izeedin cabut dapat nombor dua. Takpelah. Group yang dapat giliran pertama adalah group yang sama nama dengan group kami. Awal awal lagi dah offer sapa nak tukar. Izeedin tanya, and aku kata terpulang kalau nak tukar aku tak kisah sangat. Nombor satu ngan dua pun tak jauh sangat pun. Dan mereka bertukar dengan team giliran terakhir. K. Nanti sambung lagi. Kepala pun dah makin berat. Perlu rehat. Sambung esok. Chiaooo...