mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label kad raya. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label kad raya. Papar semua catatan

Ahad, 3 Julai 2016

Kad Raya Khas untuk bos


Kad Raya Khas untuk bos. Khamis lepas saja bantu bos. Cuma masa sangat tak mengizinkan. Dari pagi sampai ke petang ada program. Balik ada a bit problem dengan PC. Dah masuk ICU. Alomak. Bukak laptop. Manja pulak. Dah aku wat kerja ngan pintu ternganga. Kasi angin masuk la katakan. Setel 3 design. Mana yang bos kata dia nak yang tu aku terus emel ke pencetak. Alhamdulillah. Selesai. Adjust jugak untuk just send thru media sosial. Done. Sori bos. Banyak pulak masalah kali ni. Habis semua yang dirancang awal terbang. Tensen punya hal. Hehehe.

Jumaat, 1 Julai 2016

Selamat Hari Raya dari kami sekeluarga


Selamat Hari Raya dari kami sekeluarga. Selamat Hari Raya pada semua. Maaf Zahir & Batin. Berhati hati di jalan raya.

Selasa, 14 Julai 2015

Selamat Hari Raya Aidil Fitri 1436H/2015M pada semua


Selamat Hari Raya Aidil Fitri 1436H/2015M pada semua, sanak saudara, sanak saudara, sahabat handai, rakan taulan, dan semua pengunjung blog ini. Maaf Zahir Batin. Kad fizikal masih menjadi kegemaran, cuma bilangan penerimanya agak terhad. And yes. Mulai malam ni, edisi back to nature akan kembali. Kipintach.

Khamis, 18 Jun 2015

Setem 50 sen hantar kad raya 2015

Setem 50 sen hantar kad raya 2015


Pos Malaysia Berhad (Pos Malaysia) meneruskan caj istimewa sebanyak 50 sen bagi penghantaran setiap kad ucapan Hari Raya Aidilfitri.

Ketua Pengurusan Produk Mel Pos Malaysia, Mohd Zaki Mohd Nasir berkata tawaran berkenaan adalah untuk semua saiz kad yang beratnya tidak melebihi
50 gram.

Beliau berkata tawaran itu bermula 18 Jun sehingga 13 Julai. Tahun ini Pos Malaysia menjangka akan memproses kira-kira 2.6 juta kad hari raya, katanya.


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Sabtu, 17 Ogos 2013

Minggu akhir Ramadan di Johor Bahru


Minggu akhir Ramadan di Johor Bahru. Banyak aktiviti luar berlangsung mingu minggu akhir nih. Aku dah tak rasa cam puasa dah pun. Kerja datang tak putus putus. Dari awal Ramadan lagi. Masa berlalu macm air terjun. Yang paling best lagi, masa ni la Ziqri kena Chicken Pox. Sudah. Aku ja yang berjaya buatkan dia makan ubat. Orang lain, jangan harap la. So, kena amik cuti selang selang just nak jaga dan pastikan dia makan ubat on time. Read on...

Jumaat, 16 Ogos 2013

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1434H 2013M


Selamat Hari Raya Aidilfitri 1434H 2013M. Selamat hari raya Aidilfitri pada semua pengunjung blog ini. Sampai terlupa la pulak nak masukkan. Maaf zahir dan batin sekiranya ada yang terasa hati, terkasar bahasa, menyinggung perasaan.



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Ahad, 19 Ogos 2012

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1433h dari kami sekeluarga

mknace unlimited™ | Selamat Hari Raya Aidilfitri 1433h dari kami sekeluarga

Buat semua pengunjung, sahabat, keluarga, rakan dan semua yang mengenali kami

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1433h dari kami sekeluarga

Maaf Zahir dan Batin



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

mknace unlimited™ | Selamat Hari Raya Aidilfitri 1433h dari kami sekeluarga

Sabtu, 4 Ogos 2012

Kad Raya first ini tahun

mknace unlimited™ | kad raya aidil fitri 1433h
kad raya first iqa dan adik inaz yang dapat
Terbaeekkk!!!!lah. Iqa ngan adik gak yang dapat kad raya dulu. Pasal diaorang kan ahli kelab upin dan ipin. So, memang bagus la kelab nih. Awal awal dah kirim kat semua ahli dia. Suka tul adik inaz ngan iqa. Betul betul betul...

ps : sampai ke setem pun pakai setem upin dan ipin. memang terbaeekkk!!!!lah



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

mknace unlimited™ | kad raya aidil fitri 1433h
sampai ke setem pun upin dan ipin tuh.. set lengkap

Rabu, 16 September 2009

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2009 | 1430h



Kali ni memang terpaksa meminta maaf bebanyak pada semua. Kad raya pun tak sempat nk gi kedai printing. Kengkonon sibuk la tu. Tak tau la nak jadi apa kan. Apapun minta maaf zahir dan batin pada semua ; yang mengenali diri ini, secara lahiriah atau maya. Selamat Hari Raya Aidilfitri. Kepada rengrakan blogger, copy paste lah kad raya ini seadanya. Muahhhsss..