mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label photofunia. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label photofunia. Papar semua catatan

Selasa, 16 Mac 2010

Baby Ziqri - dah jadi ikon fesyen??

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besarHahaha.. mana ada.. ni la penangan photofunia.. Jarang aku main ngan benda ni dulu. Tapi ngan baby Ziqri ni banyak lak aku wat eksperimen.. Maybe pasal aku dah banyak kali jadik musang ko memalam.. Mana taknya.. Lepas mandi semalam, jam 9 am; terus baby Ziqri ni tido.. sampai jam 7 pm baru dia mula bereaksi.. Tu pun minum susu sesikit.. Jam 9 pm baru dia berak.. haaa... jam 12 tengah malam.. jeng.. jeng .. jeng.. tu la masa aktif dia.. so, aku pun jadi musang lagi la malam nih.. sampai lepas azan subuh tadi baru dia tido nyenyak.. ngan aku sekali la.. Jam 8 baru aku terbangun pagi nih..

Apa kaitan benda ni.. Aku ada banyak masa untuk bermain di internet.. hoyeee.. sesambil layan ziqri, sesambil layan internet.. mana ada dia terjaga terus kan.. biasa dia akan relaks jap lam 10 ke 20 minit.. masa tu ler aku mula membuang masa untuk bermain tah apapayeeeiii kat internet nih.. tu yang berlambak foto la, fb la yang aku main. hehehe..












Enjoice...Sharing is power!!!

Tetiba jer glamer sedunia...

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besarPergghhh.. Pastinya korang selalu nengok kat blog-blog, banyak yang mempunyai foto-foto yang dasyat cam yang aku buat nih. Glamer sedunia tuh.. Siap pasang kat billboard tu.. Sebenarnya bukannya susah sangat nak buat gambar-gambar cenggini. Yang diperlukan cuma gambo yang korang nak glamerkan tu jer. Syarat kedua.. kalau la korang sedang membaca entri ini, dari blog aku ini; sekarang, maknanya korang dah lepas syarat yang kedua..

Memula pergi laman web photofunia.. Korang akan sampai ke koleksi gambo yang sangat banyak. Korang boleh pilih memana yang korang suka. Kalau susah nak carik, pilih categories.. Tersusun sikit ikut mana yang kita nak. Selalu aku amik poster jer, tak pun billboard. Pastu select gambo yang nak diglamerkan tu. Dah siap.. Pilihla untuk save ke pc korang atau nak wat dia sebagai avatar korang..

Apa perasaan korang kalau orang putih pun sampai tergila-gilakan gambo korang sampai tahap cenggini hah.. hahahaha..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar








Enjoice...Sharing is power!!!